Seçim bitti, şimdi hizmet zamanı

ÇESOB Başkanı Gür ve yönetimi Başkan Zeki Gül'ü ziyaret etti

10 Mayıs 2018 Perşembe 18:10
Seçim bitti, şimdi hizmet zamanı

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ÇESOB) Başkanlığına seçilen Recep Gür ve yönetimi Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Zeki Gül, seçimlerin geride kaldığını ve bundan sonra kardeşlik hukukuna göre hareket edilmesi gerektiğini belirtti. Çorum Belediyesi olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, “Öncelikle seçilen başkanımızı ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Seçimlerde esas olan ve ahilik kültüründe de yer alan Esnaflar birbirinin kardeşidir anlayışı... Seçimlerin geride kaldığını çok iyi bilmemiz lazım. Kardeşlik hukukunu ön planda tutarak Çorum’a nasıl hizmet ederiz, esnafa nasıl hizmet ederiz bunları planlamamız gerekir. Biz Çorum Belediyesi olarak her zaman esnafımızın yanında yer aldık. Bundan sonra da esnafımıza destek olmaya devam edeceğiz. Yeni seçilen başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize yapacakları çalışmalarda başarılı olmalarını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Recep Gür de, Belediye ile her zaman birlik beraberlik içerisinde çalışacaklarını belirterek, “Şehrimiz için iyi şeyler yapacağız. Sizlerin esnafımızı geçmişte olduğu gibi bundan sonra da yalnız bırakmayacağını biliyoruz ve bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.