Sektör toparlanıyor

TSO Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal, mobilya sektörünün toparlanmaya başladığını söyledi.

30 Temmuz 2020 Perşembe 16:30
Sektör toparlanıyor

TSO Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal, pandemi döneminde kayıp yaşayan mobilya sektörünün yeniden toparlanmaya başladığını bildirdi.
Erdal, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Çorum’ da Mobilya sektörü özellikle mart, nisan ve mayıs ayında bir kayıp yaşadı, ama haziran ayının ilk haftasından itibaren sektörümüz hareketlenerek siparişlerimiz ve satış cirolarımız artmaya başladı.
COVİD-19 sürecinde hükümetimizin aldığı tedbirlerin yerinde olduğunu gördük. Kısa çalışma ödeneği, kamu bankalarının sektörümüze desteğini hissettik. Tabi sektör olarak sendeledik ama çok kısa sürede bu destekler ile kendimize geldik. Hepimizin bildiği gibi Türkiyede’de Mobilya sektörünün bir hikayesi var. Bu hikaye sağlam temeller üzerine kurulmuş olup, bütün olumsuz şartlarda dahi sürdürüle bilir durumdadır.
Sektör temsilcileri olarak o eski şaşalı günlerimizi özlemle bekliyoruz. Çorumlu hemşehrilerimizden özel ricamız olacaktır. Mutlaka tanıdığınız, bildiğiniz bu şehirde faaliyet gösteren üretici ve mağazacı esnaf dostlarınızı tercih ediniz. Yerli esnaf güçlenirse, kazanırsa yaşamakta olduğumuz şehrimiz güzelleşecek ve gelişecektir. Bu vesile ile Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramlarını kutlar, esenlikler dileriz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-07-31 16:41:27

Hangi şehirde mi bisiklet yolu var? Burnunun dibi Amasya'da var, hadi arabamla gir o yola ya da park etsene, kameradan çat diye yazsınlar cezayı.

banner165