Sert düşüş…

Altın fiyatları son bir kaç gün içinde sert düşüş yaşadı.

12 Kasım 2020 Perşembe 10:24
Sert düşüş…

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününü 538 liradan tamamlayan 24 ayar külçe altının gram fiyatı yeni haftanın ilk işlem gününde son zamanların en sert düşüşünü yaşamış ve günü 492 lira seviyesinden tamamlamıştı. Salı günü dengeli bir seyir izleyen 24 ayar külçe altının gram fiyatı 494 liradan günü tamamlamasının ardından Çarşamba günü de düşüşünü sürdürdü.
Salı günü dengeli bir seyir izleyen 24 ayar külçe altının gram fiyatı 494 liradan günü tamamlamasının ardından Çarşamba günü de düşüşünü sürdürdü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ekonomide atılacak olan yeni adımlar ve yapısal reformların gerçekleşeceği açıklamasının ardından düşüşe geçen gram altın 472 lira seviyesinden günü tamamladı. İşte günün ilk rakamları...
Altın fiyatlarında yaşanan sert düşüş sürüyor. Yeni hafta ile birlikte yaşanan birçok gelişme ile birlikte altın fiyatlarında sert düşüşler yaşanmaya devam ediyor. Dolar kurunda yaşanan düşüşe paralel olarak güvenli liman altın fiyatlarında da düşüş yaşanmaya devam ediyor.
İstanbul Kapalıçarşıda 24 ayar külçe altının gram fiyatı haftanın ilk işlem gününü 492 lira seviyesinden tamamlamasının ardından Salı günü 494 liradan tamamladı. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte ekonomi ile ilgili verdiği mesajların ardından dolar kurunda yaşanan düşüş ile birlikte altın fiyatlarında da sert düşüş yaşandı. Gram altın günü 472 lira seviyesinden tamamladı.
Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı dün günü yüzde 4,53 azalışla 472,00 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, dün kapanışta çeyrek altın 765,00 lira, Cumhuriyet altını 3.131,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise Salı günkü kapanışa göre yüzde 4,53 düşüşle 472,00 liradan işlem gördü.
Haber7

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.