Sezonu açtılar

Toprak sanayi sektöründe sezon açıldı, Çorum Birlik Kiremit Fabrikası da koronavirüs nedeniyle ertelenen sezon açılışını gerçekleştirdi.

28 Nisan 2020 Salı 22:26
Sezonu açtılar

Çorum Birlik Kiremit Fabrikası, koronavirüs nedeniyle ertelenen sezon açılışını gerçekleştirdi.

Fabrikada koronavirüs salgınına karşı üst düzeyde tedbirler alınarak faaliyetler başlatıldı.

Çorum Birlik Kiremit Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Arap Gürlek, dünyada ve ülkemizde koranavürüs ile topyekün mücadele edildiğini bildirerek, “bizler de çalışan işçilerimizin sağlığını ve güvenliğini en üst düzede sağlıyoruz. Gerek servis aracımızda, gerekse fabrika girişinde günlük temizlik yapılmakta, maske ve dezenfektan ile önlem alınmaktadır. Ayrıca fabrika girişinde çalışanlarımızın tek tek ateşini ölçüyoruz. Gereken her türlü önlemimizi aldık, sosyal mesafe kurallarına da dikkat ediyoruz. Covid-19 ile birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

Üretimin, istihdamın devam etmesi gerektiğinin altını çizen Arap Gürlek, “Allah hepimizin yardımcısı olsun. Yarınlarımızın güzel olacağına yürekten inanıyoruz. Koronavirüs belasından kısa sürede kurtulabilmek için birlik, beraberlik ve karşılıklı dayanışma içinde olmamız gerekiyor” ifadesini kullandı.

Gürlek, yaz döneminin yaklaştığı bu günlerde üretime daha fazla ara vermemek adına fabrikada yeniden çalışmalara başladıklarını bildirdi.

Son Güncelleme: 28.04.2020 22:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kennan 2020-04-29 09:43:20

Belediye öncülüğünde, site şeklinde, sosyal tesisleri, yürüme alanı ve oyun parkları, otirma kamelyaları olan, konut kooperatifleri kurulabilir.
Paket projeler tek tip, tuğla memleketimizden, işsizlik üst düzeyde inşaat çok iş alanı çıkartır.
İl dışından aymak isteyende olabilir. Küçük yapılar kalmar ortalık temizlenir. Besediye abonmamlık sayısı artar.
Sezon memleketimize hayırlı olsun. İnşAllah

banner165