Sigorta acentelerinde seçim

Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, “Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile sigorta Acenteler İcra Komitesi seçimlerine Dair Usul...

21 Eylül 2013 Cumartesi 14:16
 Sigorta acentelerinde seçim

Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada, “Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile sigorta Acenteler İcra Komitesi seçimlerine Dair Usul ve Esaslar” doğrultusunda Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçimlerinin, 10 Ekim 2013 Perşembe günü 09.30 – 16.30 saatleri arasında Oda’da  gerçekleştirileceği bildirildi.

Açıklamanın devamında, “İl delegesi adaylığı için başvurular, 3-7 Ekim 2013 tarihleri arasında Odamıza yapılabilecektir. Seçimlere, TOBB veri tabanından alınan seçim listesinde bulunan gerçek ya da tüzel kişiler başvuru yapabilecektir.

Söz konusu esaslara uygun olduğu tespit edilen adaylara ilişkin bilgileri içeren liste, 8-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Odamız ilan panosunda asılmak ve internet sitemizde yayımlanmak sureti ile seçim sonuna kadar ilan edilecektir. İlgili sektördeki üyelerimize duyurulur.” İfadelerine yer verildi.







Son Güncelleme: 21.09.2013 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.