Son dakika taşeron işçi açıklaması

Bakan Sarıeroğlu, taşeron işçilerle ilgili açıklama yaptı.

14 Eylül 2017 Perşembe 15:24
Son dakika taşeron işçi açıklaması

Elazığ’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron işçilerle ilgili yeni bir açıklama yaptı.


AK Parti’nin taşeron işçilere verdiği sözü yerine getireceğini vurgulayan Sarıeroğlu,  AK Parti döneminde yapılan yeni kanun değişiklikleri ile taşeron  çalışanlar meselesinin çözülmeye çalışıldığını ve en önemlisi sendikal örgütlenme  hakkına sahip olduklarını, yine kıdem tazminatları ile  ücretlerinin ve yıllık izinlerinin güvence altına alındığını ifade etti.


Taşeron işçilerle ilgili süreci tamamlamak için çalışmalarının devam  ettiğini aktaran Bakan Sarıeroğlu, Sarıeroğlu, taşeronlarla alakalı süreci tamamlarken Türkiye'nin içinde  bulunduğu şartları ve 80 milyon vatandaşın durumunu göz önünde tutarak  çalışmaları gerçekleştireceklerini vurgulayarak, ''Maliye Bakanlığı ile bu konu  üzerinde çalışıyoruz. Tam olgunlaştıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağız. İnşallah  yeni yasama döneminde kısa süre içerisinde bu konu ile ilgili güçlü adımlar  atılmış olacak.'' dedi.






Son Güncelleme: 14.09.2017 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.