Su tankını kendileri yaptı

Sungurlu Belediyesi itfaiye aracının su tankını kendisi üretti

30 Aralık 2017 Cumartesi 00:57
Su tankını kendileri yaptı

Sungurlu Belediye Başkanlığına bağlı ekipler 77 bin 200 TL fiyat aldıkları İtfaiye Müdürlüğüne bağlı itfaiye aracının ihtiyacı karşılayamayan su tankını kendi imkanları ile 8 bin 250 TL’ ye mâl ettiler.
Geçtiğimiz aylarda kendi üretmiş olduğu mezbahane deri soyma makinası, soğuk hava deposu krom kapıları, krom kesim tezgahları, krom kasap asansörü, krom taşıyıcı bantlar, rampa körüğü, asma köprü, dezenfekte makinası, kamelya ve banklar gibi yüzlerce ürünü kendi imkanları ile Sungurlu halkının hizmetine kazandırarak büyük oranda paranın ilçede kalmasını sağlayan Sungurlu Belediyesi, son alarak 77 bin 200 TL fiyat aldıkları İtfaiye Müdürlüğüne bağlı itfaiye aracının ihtiyacı karşılayamayan su tankını kendi imkanları ile 8 bin 250 TL’ye mâl ettiler.
Belediye Başkanlığı Kademe biriminden yapılan açıklamada, "İtfaiye Müdürlüğümüze ait aracımızın su deposu ve bazı aksamlarından verim alamadığımızdan ötürü aracımızda yenilikler yapmak istedik piyasa araştırmasında 77 bin 200 lira fiyat teklifi aldık. Buna istinaden kademe biriminde çalışan arkadaşlarımızla gerekli çalışmaları yaparak daha önceki tankın saç ve demirden imal edilmesi ve ömrünün kısa olmasını göz önüne alarak daha uzun vadede ne kazandırabiliriz düşüncesi ile su tankını kromdan yapmaya karar verdik. Ekiplerimiz kısa sürede piyasada 77 bin 200 lira olan tankı boya dahil 8 bin 250 liraya imal ederek Belediyemiz bütçesine 68 bin 95 lira para kazandırmış olduk" ifadelerinde bulundular.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.