Sungurlu OSB'yi görüştüler

Sungurlu TSO yönetimi AK Parti Milletvekili Ceylan'ı ziyaret etti

17 Temmuz 2019 Çarşamba 16:44
Sungurlu OSB'yi görüştüler

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin AK Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaretinde Sungurlu OSB gündeme geldi.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) Başkanı Behiç Akkaş, AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti.

MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin’in de katıldığı ziyarette Behiç Akkaş, Sungurlu OSB’nin sorun ve talepleri hakkında Milletvekili Ceylan’a bilgi verdi.

Ziyarette konuşan Akkaş, Sungurlu OSB’nin 5. bölge teşvik kapsamından, 6. Bölge kapsamına alınmasının gerektiğini vurguladı.

Milletvekili Ceylan ise, Sungurlu OSB’nin önemli bir sanayi merkezi olduğunu kaydederek, teşvik kapsamının genişletilmesi için gerekli girişimlerde bulunduklarını ve bulunmaya da devam edeceklerini söyledi.

Ceylan ziyaretten dolayı Behiç Akkaş ve Yasin Şahin’e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 17.07.2019 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilen 2019-07-17 19:33:23

Yanlış kişiyle görüşüyorsunuz. Sayın vekilim Çorum'a Doktor atanması hususunda etkili ve yetkilidir. Ama sadece Doktor bakın Milli eğitim Müdürünü bile getiremedi çünkü niye uzmanlık alanı değil de ondan...