Tapuyu aldılar, işyerine taşındılar

Yaydiğin Yolu üzerinde yapımı tamamlanan sanayi dükkanlarına taşınma işlemi başladı

07 Kasım 2017 Salı 15:15
Tapuyu aldılar, işyerine taşındılar

Küçük Sanayi Sitesi Çorum-Ankara yolu üzerinde Çorum Belediyesi ve Hitit 19 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi öncülüğünce yapımı Al-Ka İnşaat tarafından tamamlanan 448 işyerinde tapularını alan dükkan sahipleri yeni işyerlerine taşınmaya başladı.

İlk taşınan esnaf ise Acar Kardeşler Şase Makas Tamiri Sahipleri Ercan ve Osman Acar Kardeşler oldu. Yıllardır KSS 15. Cadde’de faaliyet gösteren Acar Kardeşler artık kendi işyerlerinde olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun da, Acar Kardeşler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bol ve bereketli kazanç dileyen Uzun, ayrıca işyerlerinin yapımında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Başkan Uzun’un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Acar Kardeşler ise, her sorunlarında yanlarında olan Oda Başkanları Necmettin Uzun’a ayrıca teşekkür ederek, Uzun’un her zaman destekçisi olacaklarının mesajını verdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.