Telefonum 24 saat açık

ÇESOB yeni SGK Müdürü Ömer Tök'ü ziyaret etti.

21 Mart 2019 Perşembe 13:18
Telefonum 24 saat açık

SGK Müdürü Ömer Tök, "Telefonum 24 saat açık" dedi.

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü’ne atanan Ömer Tök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Gür’e SGK ziyaretinde Şehit Öğretmen Fatih Tekin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Osman Genç, Birlik Başkan Vekili ve Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Erdal Kolaylı ve Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal eşlik etti.

Ziyarette ÇESOB Başkanı Recep Gür, SGK Müdürlüğü’ne atanan Ömer Tök’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK Müdürü Ömer Tök ise, kendisinin de yıllar önce esnaflık yaptığını belirterek, “Esnafın halinden en iyi ben anlarım. Çünkü esnaflıktan gelen biriyim. Kurum olarak ekmek veren, aş veren tüm işverenlerimizin yanındayız. Telefonum 24 saat açık” dedi.

Son Güncelleme: 21.03.2019 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.