Terminal yazıhaneleri ihale edildi

Çorum Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki yazıhaneler için kiralama ihalesi gerçekleştirdi.

16 Haziran 2021 Çarşamba 16:27
Terminal yazıhaneleri ihale edildi

Çorum Belediyesi, Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki yazıhaneler için kiralama ihalesi gerçekleştirdi.
Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yer alan otobüs ve ilçe minibüs yazıhanelerinin kiralanması için ihale yaptı. İlçe Minibüs yazıhaneleri ve otobüs yazıhaneleri için yapılan iki ayrı ihale, Turgut Özal İş Merkezi Belediye Meclis Salonunda, encümen huzurunda gerçekleştirildi.

İhalede, Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki Otobüs ve İlçe minibüs yazıhaneleri sıra numarasından başlanarak, açık teklif arttırma usulüyle kiraya sunuldu.  Yapılan ihale sonucunda bazı işyerleri için otobüs firmaları tarafından teklif sunuldu. Yıllık kirası 126 bin ve 252 bin lira muhammen bedel ile ihaleye çıkan şehirlerarası otobüs yazıhanelerinden 4’üne talipli çıktı. İşyerleri, belediye başkanlığının onaylaması halinde, 5 yıllık müddetle kiraya verilecek.

Kaynak: Çorum Web TV

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165