Ticaret Bakanı geliyor, işte programı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Çorum'a gelecek.

08 Eylül 2022 Perşembe 17:32
Ticaret Bakanı geliyor, işte programı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş Çorum'a gelecek.

14 Eylül 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilmesi planlanan taslak programa göre, Bakan Muş ilk olarak Çorum OSB'de işletme sahipleri ve çalışanları ile kahvaltıda buluşacak.

Bakan Muş, daha sonra Çorum Valiliği, AK Parti İl Başkanlığı ve Çorum Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından ÇESOB'ta esnaf temsilcileri ile toplantı yapacak. Bakan Muş, Çorum TSO'da iş ve ekonomi dünyası ile istişare toplantısı yaptıktan sonra kentten ayrılacak.

Son Güncelleme: 13.09.2022 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efsane 2022-09-08 20:26:20

Tüm Dünya isyana sürükleniyor. Özellikle Türkiye de asgari ücretle çalışan masum insanlar zorunan teşvik ediliyor. Kış aylarında yüksek enflasyon ve devleti milleti yıllar dır kemiren lağım fareleri engellenmez ise ayrıca devlet memuru olup işini düzgün yapmayan asalaklar. Bankamatik tilkiler, yüksek karlı devlet sermayeli zenginlik. Çocukların sırtından eğitim adı altında soyulan aileler. Lux yaşamından taviz vermeyen sermaye. Merak etmeyin bu oyunun sonu hüsran. Geliyor gelmekte olan