Ticaret Bakanı iş dünyası ile buluşuyor

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un Çorum'a programı netleşti.

13 Eylül 2022 Salı 15:26
Ticaret Bakanı iş dünyası ile buluşuyor

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un Çorum'a programı netleşti.

14 Eylül 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilecek programa göre, Bakan Muş ilk olarak Çorum OSB'de işletme sahipleri ve çalışanları ile kahvaltıda buluşacak.

Bakan Muş, daha sonra Çorum Valiliği, AK Parti İl Başkanlığı ve Çorum Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin ardından Çorum TSO'da iş ve ekonomi dünyası ile istişare toplantısı yaptıktan sonra ÇESOB'ta esnaf temsilcileri ile bir araya gelecek. Bakan Muş, daha sonra kentten ayrılacak.

Son Güncelleme: 14.09.2022 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-09-14 09:29:09

Havalimanı ve Demiryolu olmayan Çorum'a hangi yüzle geliyorsunuz. Çorum'a geliyorsunuz, alay ediyor, dalga geçiyor sonra da gidiyorsunuz. Allah aşkına TÜRKİYEM'DE ADALETSİZLİĞİN en fazla yaşanıldığı ŞEHİR ÇORUM'DUR. ÇORUM İHRACAT DA TÜRKİYEM'DE BÖLGESİNDE LİDER, ANCAK YATIRIMLAR DA BÖLGESİNDE SONUNCUDUR. SİZİN ADALET ANLAYIŞINIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'NIN ÇEVRESİNDEKİ, YAKININDAKİ KİŞİLERİN İLLERİNE, ŞEHİRLERİNE, KENTLERİNE, VİLAYETLERİNE, İLÇELERİNE, KÖYLERİNE, CADDELERİNDE, SOKAKLARINA YATIRIMLARI YAĞMUR GİBİ YAĞDIRMAKTIR. ADALET VE KALKINMA PARTİSİ, GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ. HÜKÜMET TARAFINDAN TÜRKİYE DE ÇORUM CEZALI ŞEHİR'DİR. HÜKÜMET ÇORUM'U SADECE SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLIYOR. YATIRIMLARA BAKTIĞINIZ ZAMAN BİNALİ YILDIRIM'IN ERZİNCAN'INA, FUAT OKTAY'IN YOZGAT'INA, NUMAN KURTULMUŞ'UN ORDU'SUNA, MAHİR ÜNAL'IN KAHRAMANMARAŞ'INA, SÜLEYMAN SOYLU' NUN TRABZON'A VB. YATIRIMLARI YAĞMUR GİBİ YAĞDIRIYORSUNUZ. ALLAH YARINA BIRAKIR AMA YANINIZA BIRAKMAZ İNŞALLAH. YÜCE RABBİMİN ADALETİ ER YADA GEÇ TECELLİ EDECEKTİR. ALMA ÇORUM'UN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE. BUNUN NERESİ ADALET, NERESİ KALKINMADIR. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....