Toptancılar tepkili, enerji kesintileri bezdirdi

Çorum'da önceki gün toptancılar sitesinde sabahtan öğleye kadar, dün de şehir merkezinde çok kısa süreli ancak art arda yaşanan enerji kesintileri eleştirilere neden oldu.

21 Aralık 2022 Çarşamba 23:37
Toptancılar tepkili, enerji kesintileri bezdirdi

Çorum'da Akkent Mahallesi Gıda Toptancılar Sitesi’nde (GİMAT) her hafta sık sık yaşanan enerji kesintileri bölge esnafının tepkilerine neden oluyor.

Konuya ilişkin eleştiri ve taleplerini dile getiren toptancı esnafı, önceki gün GİMAT 26 ve 27. Sokak’ta sabah saatlerinde başlayan elektrik kesintisinin öğle saatlerine kadar devam ettiğini hatırlatarak, bu türden kesintileri her hafta sık sık yaşadıklarını ifade ettiler.

Olağan dışı meteorolojik durumlar veya ani arızalar dışında yaşanan enerji kesintilerinin neden kaynaklandığının dağıtım hizmetini sunan YEDAŞ yetkilileri tarafından sahada yapılacak teknik çalışmayla iyi tespit edilmesini, varsa alt yapı veya başkaca bir problemin kısa sürede çözümlenmesini isteyen toptancı esnafı, zamansız elektrik kesintilerinin ticaretlerinde ciddi işgücü, ekonomik ve tedarikte kayıplara yol açtığını dile getirdiler.

ŞEHİR MERKEZİNDE ART ARDA KESİNTİLER

Öte yandan dün de sabah saatlerinden itibaren şehir merkezinin büyük bölümünde çok kısa süreli ancak art arda elektrik kesintileri yaşandı. Bu durum vatandaşların elektronik cihazlarında arıza yaşama endişesine neden oldu.

Son Güncelleme: 23.12.2022 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2022-12-23 11:41:52

Çorum ve ilçelerinin elektrik tesisatı sorunsuz hale getirilmeli.
Yaşlılar var evde elektriğe bağımlı insanlar var. Kesintiler gelip giderken arızalanan elektrikli aletler mevcut. Hele ilçelerde Yaşlılar var ki elektriğe bağımlı

Avatar
karaarslan mühendislik 2022-12-23 14:01:37

karaarslan mühendislik olarak uzun süreli enerji bankalarımız vardır. toptancılarımızı elektrik kesintilerinden koruyabiliriz. jenaratörsüz.

Avatar
Ömer Oğuz Taşkan 2022-12-23 15:23:15

Bu haberi okurken az önce elektrikler gitti.