Traktörcülerin talepleri Aşgın’da

Traktörcüler Sitesi esnafı Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı siteye davet etti.

23 Eylül 2019 Pazartesi 15:55
Traktörcülerin talepleri Aşgın’da

Traktörcüler Sitesi esnafı Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ı siteye davet etti, ardından sorun ve taleplerini dile getirdi.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın traktörcüler sitesi esnafla bir araya geldi.

Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Lemzi Çöplü, Turhan Candan, Zübeyir Tuncel ve bazı meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte site esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Aşgın, istek ve talepleri dinledi.

Esnafın daveti üzerine yönetim kadrosuyla birlikte geldiklerini hatırlatan Aşgın, esnafa her zaman önem verdiklerini belirtti. Aşgın, konuşmasında şöyle dedi; “Geçtiğimiz hafta Ahilik Haftasını kutladık. Sizlerde bizler için ahilersiniz. Bizim medeniyetimizin önemli mihenklerisiniz. Esnaf bizim bel kemiğimizdir. Şehrimiz ekonomik, sosyal ve kültür olarak bir adım öne gidecekse bu esnaflarımızın sayesinde olacak. Sizlerin kendinize ‘Biz varsak Çorum var, biz yoksak Çorum yok o yüzden çok çalışmamız lazım, çok gayret göstermemiz gerekiyor’ demeniz lazım. Uzun yılar galerici esnafınızın içerisinde yer aldım. Okul eğitimimizi aldık ama en güzel eğitimi biz esnaftan öğrendik.

Bugün az kazanabiliriz, yarın ise çok kazanabiliriz. Heyecanla, aşkla, şevkle çalışmaya devam etmeliyiz. Biz Çorum halkının da sizlerinde emrindeyiz. Çok güzel bir sitemiz var. Eksikliklerle ilgili belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Şehrin güzelleşmesi topyekun olur. Sadece caddelerin, mahallelerin güzelleşmesiyle olmaz. Esnafın, sanayinin, sitelerin güzelleşmesi gerekir. Ahilik haftanızı tebrik ediyorum. Davetiniz için de teşekkür ediyorum.”

Traktörcüler Sitesi Kooperatifi Başkanı Bekir Korkmaz da, esnafın taleplerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Aşgın’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.