TSO ve Borsa’dan ortak açıklama

TSO ve Ticaret Borsası, Çorum’u temsilen katılım sağlanan etkinliklere ilişkin ortak bir açıklama yaptı.

25 Ekim 2019 Cuma 23:01
TSO ve Borsa’dan ortak açıklama

TSO ve Ticaret Borsası, Çorum’u temsilen katılım sağlanan etkinliklere ilişkin ortak bir açıklama yaptı.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Borsa Başkanı Naki Özkubat imzalı açıklamada, “Bundan önce olduğu  gibi, bundan sonra da, Oda ve Borsa olarak  kurumsal  hafızamız, tecrübemiz  ve birikimlerimiz  ile başta kurumlarımız  ve ilimiz menfaatleri doğrultusunda İlimizin yararına olacak  tüm  organizasyon  ve faaliyetlerde  yer alacağımızdan hiç kimsenin şüphesinin olmamasını kamu oyunun bilgisine sunarız.” denildi.

İşte o açıklama;

“Eylül ayı içerisinde Ankara’da  düzenlenmiş olan  2. Uluslar arası  Coğrafi İşaretler  Zirvesi’ne Çorum Ticaret Borsamız katılmıştır. Bu tür organizasyonlar ve etkinliklere  katılım sağlanırken, oda ve borsamız önceden  istişare ederek beraber veya ayrı ayrı  katılmaya  karar vermektedirler. 2. Uluslar arası  Coğrafi İşaretler  Zirvesi’ne borsası olmayan illerde odalar yer almış,  Ticaret Borsası olan yerlerde ise, Ticaret  Borsaları katılmışlardır. İlimizi, anılan zirvede  İl Kültür  ve Turizm Müdürlüğü ve Çorum Ticaret Borsası  en iyi şekilde temsil etmiştir.

Diğer taraftan, Yörex Antalya  Fuarına geçmiş yıllarda bir çok kez  katılım sağlanmıştır.  Bu fuar  veya benzer organizasyonlara katılım  değerlendirilmesi  yapılırken, Oda ve Borsamız  tarafından elde edilen kurumsal  tecrübeler,  birikimler etkili olmaktadır. Artı ve  eksisi  ile elde edilen sonuçlar gelecekte  yapılacak organizasyonlar  ve etkinliklere  katılım  hususunda   belirleyici  rol oynamaktadır. Yörex  Antalya  fuarı içinde hiçbir zaman maddi  kaygılar ve hesaplar ön planda olmamıştır. Kaldı ki,  Yörex Antalya fuarına katılım  ve stant giderlerinin tamamı Orta Karadeniz Kalkınma  Ajansı tarafından  desteklenmektedir. Dolaysıyla,  maddi imkansızlıklar  gibi   gerekçelerle   katılmama söz konusu değildir.

Öte yandan, Oda ve borsalarımızın  bütçeleri,  yasal gerekçelerle  bazı etkinlik, organizasyon ve sosyal sorumluluk  faaliyetlerine  destek  olamamaktadır. İlimizin  gelişimine  ve tanıtımına, birlikteliğine ve  beraberliğine katkı sağlayacak  faaliyetlere, Oda ve Borsa Yönetim Kurul Üyelerimiz şahsi  maddi ve manevi desteklerini  her zaman  vermişlerdir. Burada  paylaşmaktan hicap duyacağımız  bir çok  faaliyete,  yönetim kurulu üyelerimiz  maddi destekleri ile  önemli katkıda bulunmuşlardır.  Her zaman  maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen  Oda ve Borsa Yönetim kurulu üyelerimize  bir kez daha buradan teşekkür ederiz.

Bundan önce olduğu  gibi, bundan sonra da, Oda ve Borsa olarak  kurumsal  hafızamız, tecrübemiz  ve birikimlerimiz  ile başta kurumlarımız  ve ilimiz menfaatleri doğrultusunda İlimizin yararına olacak  tüm  organizasyon  ve faaliyetlerde  yer alacağımızdan hiç kimsenin şüphesinin olmamasını kamu oyunun bilgisine sunarız.”

Son Güncelleme: 26.10.2019 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165