TSO’da bilgilendirme toplantısı

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, e-fatura ve e-defter uygulaması hakkında üyelerini bilgilendirmek...

03 Ekim 2013 Perşembe 18:24
 TSO’da bilgilendirme toplantısı


Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, e-fatura ve e-defter uygulaması hakkında üyelerini bilgilendirmek amacıyla 8 Ekim Salı günü 13.30-16.00 saatleri arasında bir toplantı düzenleyecek.

TSO Meclis toplantı salonunda düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak Netsis Yazılım A.Ş. Satış Müdürü Okan Erol katılacak.

Konuyla ilgili TSO’dan yapılan açıklamada, “Maliyet Bakanlığı, e-fatura ve e-defter ile ilgili açıklamalarında bazı işletmelere 2014 yılı başından itibaren faturalarını ve defterlerini elektronik ortamda düzenleme ve kullanma zorunluluğu getirmektedir.

Buna göre; madeni yağ lisansına sahip olan işletmeler ve bu işletmelerden mal alan, 2011 yılı hasılatı 25 milyon TL üzerinde olan işletmeler, alkol, içki, kolalı gazoz, şarap, tütün imal, inşa ve ithal eden işletmeler ile bu işletmelerden mal alan, 2011 yılı hasılatı 10 milyon TL ve üzeri olan işletmeler, e-ticaret yapan, hasılatı kaç lira olursa olsun bütün işletmeler e-fatura ve e-defter kapsamına alınmıştır.

E-fatura ve e-defter uygulamasının detaylı bir şekilde anlatılacağı bilgilendirme toplantısına bütün üyelerimiz davetlidir.” denildi.




Son Güncelleme: 03.10.2013 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.