TSO’da yeni yönetim belli oldu

Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

07 Ekim 2022 Cuma 16:30
TSO’da yeni yönetim belli oldu

Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni yönetim kurulu belli oldu.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen seçimlerde belirlenen 57 meclis üyesinden sonra TSO’da başkan ve yönetim kurulu üyeleri de belli oldu.

MECLİS BAŞKANI VE YARDIMCILARI

TSO Meclis Başkanlığına yeniden Erol Karadaş seçilirken, Meclis Başkan Yardımcıları Erol Taş ve Yılmaz Bülbül, katip üye Sevim Şahin oldu.

4’ÜNCÜ KEZ BAŞARANHINCAL

21 meslek komitesinden 57 üye oy kullanarak başkan ve yönetimini seçti. 3 üyenin şehir dışında olduğu için oy kullanmadığı seçimde Çetin Başaranhıncal 4’üncü kez yönetim kurulu başkanı oldu.

TSO’nun yeni yönetim kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

Nilüfer Akın, Abdurrahman İstanbulluoğlu, Akif Coşkun, Muharrem Sarıaslan, Fatih Çiçek, Yakup Karaca, Gökhan Kerman, Ömer Altıkardeş, Mustafa Ertürk, Doğan Kesgin.

Toplantıda ayrıca 7 TOBB delegesi, 3 Hesap İnceleme Komisyon Üyesi, 6 Disiplin Kurulu Üyesi, 22 Yüksek İstişare Kurulu Üyesi belirlendi.

Son Güncelleme: 08.10.2022 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEVİM KOŞ 2022-10-09 14:47:11

Koltuğa oturan kalkmıyor... Çetin Başaranhıncal koltuğa doymadı. Soralım Çorum için gelene ağam gidene paŞAM demek dışında ne hizmeti var.

Avatar
recep 2022-10-09 16:29:16

zeki gülün ortağı özbayrama ne olmuş