Ünlü analistten dikkat çeken yorum

Analist Tunç Şatıroğlu, Bakan Nebati'nin ekonomiye yönelik 7Gerekirse gemileri karadan yürütürüz' şeklindeki sözlerine Naci Ağbal'lı dikkat çeken bir yorum yaptı

25 Nisan 2022 Pazartesi 13:39
Ünlü analistten dikkat çeken yorum

Stratejist ve Analist Tunç Şatıroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin “Gerekirse gemileri karadan yürütür yine de hedeflerimize ulaşmasını biliriz.” şeklindeki sözlerine dikkat çeken bir yorum yaptı. Şatıroğlu, eski Merkez Bankası Başkanı hemşehrimiz Naci Ağbal görevden alınmasaydı  gemilerin karadan yürütülmesine gerek kalmayacağı yorumunu yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, İTO İş Dünyası Buluşması toplantısında yaptığı konuşmada, "Enflasyon üzerinde kararlı adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Savaşımız enflasyonla ilgili olacak. Önemli adımlarımızın enflasyon belası nedeniyle görülmemesini istemiyoruz. Kronik kötümserler felaket tellallığı yapsınlar. Gerekirse gemileri karadan yürütür yine de hedeflerimize ulaşmasını biliriz. Birlikte atacağımız kararlı adımlarla aşılmaz dedikleri sorunları aşacağız.” dedi.

NACİ AĞBAL’I GÖREVDEN ALMASAYDINIZ…

Bakan Nebati’nin sözlerini sosyal medya hesabı Twitter’dan yorumlayan Stratejist ve Analist Tunç Şatıroğlu, “Naci Ağbal'ı görevden almasaydınız bugün gemiyi karadan yürütmek zorunda kalmayacaktınız. Geçti artık. O gemi karaya oturur sadece.” dedi.

Bu arada vergisozlugu.net adlı sektörel internet sitesi de, Tunç Şatıroğlu’nun özgeçmişinin son bölümüne “Tunç Şatıroğlu, bütün kötülüklerin anası olarak da Naci Ağbal’ın görevden alınmasını görür…” ifadelerine yer verdi.

PEKİ TUNÇ ŞATIROĞLU KİM?

Tunç Şatıroğlu İstanbul Alman Lisesi’nin bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. ABD’de New Hampshire College’dan MBA ve MS Finance programlarını en yüksek not ortalamasıyla bitirdi.

TEB Ekonomi Araştırmaları’nda finansal analist olarak meslek hayatına başlamış olan Tunç Şatıroğlu daha sonra finansal analiz ve portföy yönetimi alanlarında yazılım geliştirme projelerinde proje lideri olarak görev aldı. Danışman olarak bu alandaki faaliyetlerini sürdürüyor. Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansı bulunuyor. Kanalfinans.com sitesinin kurucusu olup finansal piyasalar hakkındaki temel ve teknik analize dayanan yorumlarını Kanal Finans YouTube kanalında paylaşıyor.

Son Güncelleme: 25.04.2022 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VTT 2022-04-26 09:52:18

Bu yeni ekonomik modele geçmeseydik, Kavala kararından sonra olacak finansal saldırılarla uğraşıyor olurduk şu an.. Yeni sistemle bu saldırıları yapma silahını ellerinden aldık.. Ağlamalarının nedeni bu....

Avatar
Vatandas 2022-04-25 22:47:11

Hiç. Eyt haberleri çıkmıyor. Eytli perisan

Avatar
Çorumlu 2022-04-25 23:11:12

Emekliye fazla para veriyorsunuz diyen Mehmet şimşek i getirinde açlık sınırı altında kalan değil aç kalan emekliyi asgari ücrete mahkum işçiyi ölmeden resmen gömün adam milyon Euro kar eden şirketlerin CEO su örnek Sivasspor’un ikinci başkanın şirketinin kafayı yemediyse görev almaz Naci Ağbal’da Çorumlu değil Bayburtlu

Avatar
Batandaş 2022-04-26 07:57:42

Naci Ağbal, Nebati yahut memati bir şey fark etmez ekonomi inat kaldırmaz. İnadım inat derseniz dolar 8 liradan 18 liraya uçar.
Sonra bu hafıza sorunu olan millet dolar 14 liraya düştü diye sevinir. Tüm emeklilerde can çekişir.

Avatar
1919 2022-04-25 18:01:06

MALİYE BAKANLIĞINA MEHMET ŞİMŞEK, MERKEZ BANKANLIĞINA NACİ AĞBAL 'I GETİRSİNLER EKONOMİ NASIL DÜZELİYOR. DOLAR, EURO TEPE TAKLAK OLUR. MEHMET ŞİMŞEK VE NACİ AĞBAL LİYAKATLİ İNSANLARDIR. İŞİ EHLİNE VERECEKSİNİZ Kİ MEMLEKET DÜZELSİN.

Avatar
cafer 2022-04-26 14:46:43

naci agbal .millet ittifakı kazanırsa ,onların tarafına geçer.bu şahıs faiz lobisine çalışıyor. vadandaş umrunda değil.

Avatar
ali haydar 2022-04-26 15:01:31

Naci agbal .faizi 10 dan .19 a kadar arttıran kişi.ekonominin kötü gidişatında onun çok vebali var.algı yaparak kendini aklamaya çalışıyor. vatan millet için degilde başkaları için çalışıyor.

Avatar
BAYBURTLULAR 2022-04-27 11:59:15

Naci Ağbal (d. 1968; Bayburt).Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bayburt milletvekili olarak meclise girdi .BAYBURT DOGUMLU VE BAYBURT MİLLETVEKİLİ NASIL BU ÇORUM LU OLUYOR VE HEMŞERİNİZ OLUYOR