Uzmanından uyarı! 2. fırtına geliyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

29 Ocak 2021 Cuma 12:27
Uzmanından uyarı! 2. fırtına geliyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Memiş, "Birgün herkes keşke bende gümüş alsaydım diyecek. Ancak 6 liradan olmayacak! 2,50 TL’den olmadığı gibi. 2.gümüş fırtınasına hazır olun..." dedi.

Memiş, "gümüş yatırımı yapmak isteyenlere ise kapalıçarşıdan fiziki olarak ister külçe halinde ister granür olarak gümüş alabilirler. Külçe gümüşlerin işçiliği var kilosun 200 TL gibi bu yüzden tavsiye etmiyorum. Granürde işçilik yok bu yüzden granür tavsiye ediyorum. Saklama koşulları altına kıyasla biraz daha zor olduğu için külçeye yöneliyorlar ama granür daha avantajlı oluyor.” dedi.

GÜMÜŞ ALTIN GİBİ DEĞİLDİR

Kısa vadeli al sat yapanları da uyaran Memiş, "Gümüş altın gibi değildir. Gümüş son 2 haftada nasıl 5,75 TL seviyesine kadar geriledi bugün daha 1 saat içerisinde 5,92 TL seviyesinden 6,38 TL seviyesine yükseldi. Gümüş aylardır sessiz bekleyişini sürdürür ama 2 hafta içirişinde getirisini size altın tepside sunar. Ben altından daha fazla kazandıran bir emtiayım der yatırımcısına. “ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber7

Son Güncelleme: 29.01.2021 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.