Vatandaş fahiş fiyatlardan şikâyetçi

Vatandaş çarşı-pazarda her gün orantısız bir şekilde yapılan fiyat artışlarından şikâyetçi

08 Eylül 2018 Cumartesi 09:01
Vatandaş fahiş fiyatlardan şikâyetçi

Vatandaşın gündeminde ne yerel seçimler ne de belediye başkan adayları var. Deyim yerindeyse ülkem insanı ekonomik ortamdan fırsatla tüketim maddelerine yapılan fahiş zamlarla yatıp kalkıyor.

Vatandaşlar çarşı-pazarda, marketlerde tüketim maddelerinde her gün artan fiyatlar karşısında tepkili. Bir gün önce aldığı ürünün bir gün sonra fiyatının arttığını gören vatandaş, ülkenin ekonomik ortamını fırsat bilip stokçuluk ve fahiş zam yapanlara tepkili. Üstelik 17 Eylül’de başlayacak eğitim yılı masraflarının da eklenmesiyle daralan vatandaşlar tepkilerini sosyal medya paylaşımlarını yansıtarak yetkililere çağrıda bulunuyorlar. Özellikle kırtasiye malzemeleri ve okul kıyafetlerinin fiyatlarındaki artışlar anne babaları kara kara düşündürüyor. Veliler özellikle okulların ‘okul kıyafeti’ adı altında anne-babaları tek yere mahkûm etmesinden şikâyetçi. 

Son Güncelleme: 10.09.2018 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan balli 2018-09-09 12:24:48

Nedense suclu hep esnaf bu hukumetin hicmi sucu yok esnaf ne yapsin herkesin evinde 3 araba biraz tasarruf yapsak hersey tamam esnaf ne yapsin adamin dukkani kira ise bu adam tasmi yesin oyle bir mantik varki memurun 5 saat calisip 5000tl aldigi bir ortamda asgari ucretli 11saat calisip 1600 tl aliyor

Avatar
Murat 2018-09-08 10:38:41

Sorsak herkes ağlıyor . Gariptir ki AHL ve çarşı insan kaynıyor herkes alışverişte kötü araba yok nerdeyse dahada millet ağlıyor.