Ve 1 liradan ekmek satışı başladı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanlığı ‘Halk Ekmek’ uygulasmasını bu sabah başlattı. İlçede ekmek 1 TL’den satılıyor.

07 Kasım 2020 Cumartesi 11:21
Ve 1 liradan ekmek satışı başladı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanlığı ‘Halk Ekmek’ uygulasmasını bu sabah başlattı. İlçede Ekmek 1 TL’den satılıyor.

Sungurlu’da 250 gram ekmeğin fiyatının 2 liraya yükselmesi  üzerine Sungurlu Belediyesi zabıta noktalarında tanzim satış kurularak  ekmeğin 1 TL’den satılacağını açıklamıştı.

Sabahın erken saatlerinde Atatürk Meydanı ve Di Çayı üzerinde bulunan zabıta noktasında başlayan ekmek satışı yoğun ilgi gördü.

Son Güncelleme: 07.11.2020 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülke 2020-11-07 12:31:16

Ülkenin Durumu Bu...
Ama Hala Bizim Dolarla Ne işimiz var diyen,istesek doları Düşürürüz diyen bir damat efendi var yani....
Cebinden öder gibi Soma linin IMF Borcunu öderiz (somali'li garibanların borcunu ödüyoruz sanki) Karşılığın da onlarla da albayrak grup olarak 14 yıl Liman işletmeciliği imzalarız.ama halkımızdaki garibanların borçları'nada icrayı koruz.
Durum Bundan ibaret.....Durmak Yok Devam....

Avatar
Ulukan 2020-11-07 20:21:05

Fırından aldığı ekmeği satıyor. Zabıta büfeci oldu resmen. Kaça alıyor acaba sattığı ekmeği. Reklam olsun diye iş yapılmaz. Esnafla durduk yere ters düşülmüş resmen. İşini yapsın herkes.