Volkswagen Türkiye'den vazgeçti

Türkiye'ye yatırımı konuşulan Volkswagen Bulgaristan'a yöneldi

04 Temmuz 2019 Perşembe 14:50
Volkswagen Türkiye'den vazgeçti

Yeni fabrikası için yer arayışında olan Alman otomobil üreticisi Volkswagen’ın (VW) yeni bir kararla yatırımını Türkiye’den vazgeçtiği Bulgaristan’a yapmaya karar verdiği ileri sürüldü.

Volkswagen kuracağı fabrika için bir süre önce Türkiye’yi tercih etmişti. İddialara göre, VW otomobil fabrikası yatırımı için Türkiye’den taleplerinin ağır şartlar içerdiği öğrenildi.

Yeni gelişmeler üzerine Volkswage’in Türkiye’den vazgeçerek Bulgaristan’a yatırım yapmaya karar verdiği öne sürüldü.

Bilindiği üzere Volkswagen’in Türkiye’ye yatırım yapacağı haberleri üzerine başta işadamı Ahmet Ahlatcı olmak üzere siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları harekete geçerek otomotiv fabrikasının Çorum’a kurulması için yerel basına beyanatlar veriyorlardı. Son olarak da yatırım için Türkiye’de Balıkesir, Kocaeli, İzmir ve Sakarya üzerinde durulduğu yaygın basında yer almıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-07-05 08:47:50

Liyakatın olmadığı, torpilin ve adam kayırmanın övünç kaynağı olduğu bir ülke ve bir şehir burası.. Ne bekliyordunz ki

Avatar
vw 2019-07-05 10:49:26

Zenginin malı züğürdün dilini yorar misali,uçardık kaçardık,masaları yumruklayarak kırardık.Dedim mi yaparlardı,Bizden korkarlardı.Bu haber ne haber?

Avatar
Murat 2019-09-23 14:29:35

Aslı astarı olmayan bir haber yapmakla elinize ne geçiyor.. Araştırma yapın biraz..

Avatar
Wolkswagen AG München 2019-11-22 03:21:57

Bu Haber tamamen Yalan , Habenrcim 19 a Inanmayin Okumayin .