Yağmaksan’dan yeni projeler

Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Yağmaksan’ı ziyaret ederek fabrikada incelemelerde bulundu.

29 Nisan 2019 Pazartesi 13:09
Yağmaksan’dan yeni projeler

Vali Mustafa Çiftçi, Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısının ardından Yağmaksan’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile birlikte Yağmaksan’ı ziyaret eden Vali Çiftçi, işadamları Mustafa Yağlı ve Fatih Yağlı’dan bilgi aldı. Vali Çiftçi, fabrikada incelemelerde bulundu.

Bilindiği üzere Yağmaksan son yıllarda savunma sanayisine yönelik yaptığı milli ve yerli üretim çalışmaları ile adından söz ettiriyor.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yaptığı paylaşımda "savunma sanayimizin gelişmesi için Çorum'da ASELSAN'a yeril üretim yapan Yağmaksan firmasını Sayın Valimiz ile ziyaret ettik. Yaptıkları ve geliştirdikleri projeler hakkında firma sahipleri Mustafa Yağlı ve Fathi Yağlı'dan bilgiler aldık. Savunma Sanayimizde devletimizin desteğiyle yerli ve milli üretimle dışa bağımlılığımız gittikçe azalıyor. Sanayici ve esnafımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." dedi.

Son Güncelleme: 29.04.2019 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.