Yarın Çorum için önemli gün

AK Parti 81 ilin ekonomik önceliklerini ve taleplerini belirliyor. Çorum'daki çalışma ise yarın...

12 Aralık 2017 Salı 19:02
Yarın Çorum için önemli gün

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın 81 ilde ekonomik öncelikler ve yatırım taleplerini belirlemek amacıyla başlattığı çalışma yarın Çorum’da gerçekleştirilecek.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl başkanlığında bir heyet, Anitta Otel’de düzenlenecek toplantıda parti teşkilatları ve iş alemi ile bir araya gelecek.

AK Parti Genel Merkezi tüm illerde sahada yaptığı çalışmalarla o kentin öncelikli yatırım taleplerini belirliyor. Bu kapsamda AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, sabah parti teşkilatlarını öğleden sonra Çorumlu işadamlarını dinleyecek.

Öte yandan başta Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere işadamlarının ilimizle ilgili öncelikli taleplerini hızlı trenin hızlandırılması ve orta vadede havaalanı olarak yansıtacağı düşünülüyor.

BAŞARANHINCAL'A GÖREV DÜŞÜYOR

Bilhassa TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın, iş aleminin yanı sıra Çorum adına da harekete geçerek kentin  ekonomik gelişmesine ciddî katkı verecek iki büyük yatırım projesini AK Parti Ekonomik İşler Başkanlığı heyetine aktarması bekleniyor.

Çorum’un öncelikli iki büyük yatırım talebinin fikir birliği yapılarak AK Parti Genel Merkez yöneticilerine iletilmesi halinde hükümetin 2023 hedefleri ile örtüşeceği, böylelikle ilimizin önceliklerinin ortaya konularak yatırımların yapılacağı düşünülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2017-12-13 18:18:12

Havaalanı diyorum beklenti olarak başka bir şey demiyorum