Yatırımda öne çıkan 5 kurum

Çorum’da yatırımda ön plana çıkan 5 kurum açıklandı.

24 Temmuz 2019 Çarşamba 18:48
Yatırımda öne çıkan 5 kurum

Çorum’da yatırımda ön plana çıkan kurumların Karayolları 7. Bölge Müdürü, DSİ 5. Bölge Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ve Hitit Üniversitesi Rektörlüğü olduğunu açıklandı.
Çorum İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. 
Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında yapılan toplantıda yatırımcı kuruluşlar sunumlarını yaparak katılımcılardan gelen soruları cevapladı.
2019 yılında Çorum’da kamu kurum ve kuruluşlarına ait toplam 452 adet yatırım projesi mevcut olduğunu dile getiren Vali Mustafa Çiftçi, bu projelerin toplam tutarının 4 milyar 441 milyon lira olduğunu açıkladı. 2019 yılı nakdi harcama tutarının 179 milyon lira olduğunu dile getiren Vali Çiftçi, 2018 yılı gerçekleşme oranlarının yüzde 37 seviyesinde olduğunu belirtti. 
Vali Çiftçi, proje tutarlarına bakıldığında hem toplam tutar olarak, hem de yıl içi nakdi harcama tutarı olarak, Karayolları 7. Bölge Müdürü, DSİ 5. Bölge Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, Amasya Orman Bölge Müdürlüğü ve Hitit Üniversitesi Rektörlüğü’nün ön sıralarda olduğunu sözlerine ekledi.


İHA 

 

Son Güncelleme: 26.07.2019 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2019-07-24 21:03:43

Sayın valimizden çalışmalarında kolaylıklar dileriz.
Tosya İskilip yolu hakkında gelişme olucakmıdır.
İlcemizde üniversite birası ve cevre düzenlemesinin takipcisi olmasını ve bir an evvel eğitim sürecine katkıda bulunulması ayrıca yurt konusunda çalışmalar yapılmasını futbol sanası çalışmalar devam etmektedir kapalı spor salonu, tiyatro salonu sinema salonu kültür merkezi ihtiyar konağı hanımlar lokali konusunda çalışma ve desteklerinizi bekliyoruz.

Avatar
Erol ve Çetin Başkana 2019-07-25 20:39:08

Böylesi güzel bir mekanı da içeren muazzam bir kompleksi ÇTSO nezdinde ilimize kazandırdığınız için müteşekkiriz. Allah sizden razı olsun. Bir Vali 50 yıllık salondan, kamu da dahil, para istiyordu. Sadece iş dünyasına değil, tüm Çorum’a sundunuz. sayenizde mekanı oldu Çorum’un.