Yatırımları adım adım takip ediyor

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, Sungurlu OSB'deki yatırımları adım adım takip ediyor.

23 Kasım 2022 Çarşamba 12:00
Yatırımları adım adım takip ediyor

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, Çorum'un Sungurlu İlçesi Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapımı devam eden barut, fişek ve kapsül fabrikalarının inşaatlarını inceledi.

Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Kaymakam Fatih Görmüş ile birlikte fabrikaların yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
OSB'deki savunma sanayi yatırımlarının planlandığı şekilde devam ettiğini belirten Muhsin Dere, “Sungurlu OSB’mizde Barut, Fişek ve Kapsül Fabrikaları yükseliyor artık. Bunlar daha başlangıç. Allah’a çok şükür.” ifadelerini kullandı.

FABRİKALAR HIZLA YÜKSELİYOR

Sungurlu Organize Sanayi Bölgesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan barut, fişek ve kapsül fabrikalarının inşaatları hızla devam ediyor.

6 MİLYARLIK FABRİKALARIN TEMELLERİNİ CUMHURBAŞKANI  ATMIŞTI

13 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans yöntemiyle, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, Kaymakam Fatih Görmüş ve MKE AŞ Genel Müdürü Yasin Akdere’nin bizzat katılımı ile temeli atılan barut, fişek ve kapsül fabrikalarının inşaatları hızla devam ediyor.

6 milyar lira yatırım tutarı ile Türkiye’de tek seferde yapılan en büyük savunma sanayi yatırımı özelliğine sahip fabrikaların faaliyete geçmesiyle, Sungurlu savunma sanayi merkezi haline dönüşecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÇORUMLU 2022-11-23 14:23:16

Çorum'un tüm vekillerinden daha faydalı olan Muhsin Dere ye teşekkür ediyoruz. Mevcut vekillerde laf var icraat yok.

Avatar
İskilip 2022-11-23 19:59:07

Çorum da sıralama belli oluyor, Dere, Ahlatçı, Akça, AsC nin .....nedeni belli oldu?

banner165