Yatırımları konuştular

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ÇESOB'u ziyaretinde hızlı tren, havaalanı, askeri eğitim birliği yatırımları hususunda bilgilendirme yaptı.

02 Mayıs 2019 Perşembe 19:01
Yatırımları konuştular

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’u ziyaret ederek, önümüzdeki aylarda Çorum için yapacakları yatırımları istişare etti ve bu konuda esnafın desteğini talep etti.

Ahlatcı, beraberinde İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği ÇESOB Başkanı Recep Gür’e, AK Parti olarak Çorum’u esnaf ve sanatkarlarla büyüteceklerini ifade ederek, büyüyen ve gelişen Çorum’dan da esnafın fazlasıyla kazançlı çıkacağını dile getirdi.

Hızlı tren ve Askeri Eğitim Birliği yatırımlarının kesinleştiğini, havaalanı ve savunma sanayi yatırımlarının da gündemlerinden düşmediğini ve bu yatırımları da kendi İl Başkanlığı döneminde Çorum’a kazandırmayı hedeflediğini kaydeden Yusuf Ahlatcı, amaçlarının Çorum’u da bölgesinde söz sahibi bir şehir yapmak olduğunu belirtti.

Esnafımızla ve milletimizle ilgili her konuda gitmemiz gereken neresi varsa başımız gözümüz üstüne. AK Parti’mizin tek davası tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatandır” diye konuşan Ahlatcı, esnaf ve sanatkarların istek ve taleplerini önemsediklerini ve birlikte Çorum’u kalkındıracaklarını kaydetti.

Askeri Eğitim Birliği’nin şehir merkezine yakın Çeşmeören YİBO’da konuşlanacağını vurgulayan Ahlatcı, “Birlikte her ay 3 bin asker eğitim görecek. Her ay devri daim olacak. Askerlerimizin ailelerini de sayarsak her ay 9-10 bin kişinin Çorumlu esnaf ve sanatkara çok şeyler kazandıracağını düşünüyoruz” diye konuşu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, Çorum için kim taş üstüne taş koyuyorsa onlarla birlikte hareket edeceklerini ve Çorum’un faydasına ne yapılması gerekiyorsa esnaf ve sanatkarlar olarak yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Ziyarette Birlik yöneticileri Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat ile Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer de hazır bulundu.

Son Güncelleme: 02.05.2019 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
19 2019-05-03 18:28:23

Yusuf Ahlatçıdan çok ümitliyiz, havaalanı işini halledecek inşAllah.

banner165