‘Yatırımların Çorum’a gelmesi gayretindeyiz’

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü, 12. Proje Çağrısı hakkında TSO...

28 Ocak 2014 Salı 16:09
  ‘Yatırımların Çorum’a gelmesi gayretindeyiz’


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü, 12. Proje Çağrısı hakkında TSO üyelerini bilgilendirdi. TKDK Koordinatörvekili İsmail Dağdelen, 488 milyon 772 bin 128 Avro olan destek bütçesinden Çorum’un daha çok pay alarak, yatırıma kavuşmasını arzu ettiklerini ifade etti.

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Elfaz Ermiş ve çok sayıda TSO üyesinin katıldığı toplantıda, TKDK adına yatırım destekleri hakkında bilgi veren İsmail Dağdelen, Çorum’da TKDK desteğiyle hayata taşınan yatırımlar hakkında, sinevizyon destekli sunum yaparak, Çorum’a kazandırılan yatırımları anlattı.

12. Çağrı Dönemi’nde süt üretimi, et üretimi, süt işleme, et işleme, meyve-sebze işleme, su ürünleri, tıbbı ve aromatik bitkilerin yetiştirilmesi veya işlenmesi, arıcılık, süs bitkileri, yerel tarım gıda ürünlerinin üretilmesi, el sanatları, kırsal turizm ve kültür balıkçılığı konularında hazırlanacak projelere destek verileceğini açıklayan Dağdelen, TSO üyelerinden proje beklediklerini, el birliği ile başta Çorum ekonomisi olmak üzere, ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Teknik anlamda her türlü desteği vermek için yatırımcının hizmetinde olduklarına işaret eden İsmail Dağdelen, proje konusunda ilgisi bulunanları PTT Başmüdürlük binasının 3. katında bulunan kurum merkezine davet ederken, ayrıca 223 00 27 nolu telefondan da her türlü teknik desteğin paylaşılabileceğini duyurdu.








Son Güncelleme: 28.01.2014 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.