Yeni başkandan ilk mesaj

Çorum’un Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı İlhan Ambarkütükoğlu, mazbatası alarak ilk mesajı verdi.

12 Kasım 2022 Cumartesi 14:42
Yeni başkandan ilk mesaj

Çorum’un Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı İlhan Ambarkütükoğlu, mazbatasını aldı.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni başkanı olan İlhan Ambarkütükoğlu, Meclis Başkanı Osman Koca ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu'na giderek, İlçe Seçim Müdürü Hasan Karakaya'dan mazbatasını aldı.

İLK MESAJI VERDİ

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ambarkütükoğlu, “Birlikte çalışarak Sungurlu’yu hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

TSO Başkanı İlhan Ambarkütükoğlu, yorucu bir seçim sürecini, her biri Sungurlu’nun ayrı bir değeri olan ekip arkadaşlarının azmi ve gayretiyle kazanarak tamamladıklarını belirtti. Seçimin tek kazananının Sungurlu olduğunu vurgulayan TSO Başkanı İlhan Ambarkütükoğlu, “Sayın Behiç başkanın tecrübeleri bizler için çok kıymetli, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odamıza çok büyük katkıları oldu. Kendisine yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde getirdiği çıtayı biraz daha yukarıya çıkarmak üzere çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yola çıktıklarımızı asla yolda bulduklarımıza değişmeyiz! Yol arkadaşlarımız, gönül dostlarımızla birlikte çalışarak Sungurlu’yu hak ettiği yere getireceğiz.

Yeni dönemde Sungurlu’da artık dedikodu, fitne fesat, entrika değil inovasyon, dijitalizasyon, OSB 2 ve 3 etaplar, yeni nesil sanayi sitesi,  e-ticaret, ihracat danışmanlığı gibi konular konuşulacak.

Sungurlu bizim sadece yasadığımız şehir değil gönül verdiğimiz şehir. Bizleri gönülden destekleyen, dua eden, arayan soran tüm dostlarımıza, oy veren vermeyen tüm üyelerimize ve bizlerin yanında olan güzel insanlara sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 12.11.2022 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2022-11-12 22:49:02

Behiç başkan sayesinde sungurlu'ya yatırım akmıştı, bu adamla hiç bir şey olmaz

Avatar
Can 2022-11-13 22:31:21

Sungurluluar boş adamdan kurtuldular olur olmaz kendi işi gibi iktidarı savunup duruyordu halkta akıllı seçim yaptı işte helal olsun

banner165