Yüzde 42'de anlaştılar

Çorum’un Ortaköy İlçesi Aşdağul Belde Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında yüzde 42'lik zamda anlaşma sağlandı.

02 Ağustos 2022 Salı 19:36
Yüzde 42'de anlaştılar

Çorum’un Ortaköy İlçesi Aşdağul Belde Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında toplu-iş sözleşmeleri görüşmelerinde anlaşma sağlandı.

Asgari ücret alarak çalışan 23 personel, toplu sözleşme ile birlikte yüzde 42’lik bir zam alırken, sosyal haklarda önemli iyileştirmeler yapıldı.

Aşdağul Belediye Başkanı Mehmet Çelik ve Hizmet İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu arasında imzalanan toplu sözleşmenin ardından, çalışanlar Başkan Çelik ve Sendika Başkanı Köroğlu’na teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Çelik’e çiçek takdim eden HAK-İş Çorum Temsilcisi Hizmet İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, %42’lik bir zam ve sosyal haklarda gerçekleşen iyileştirmelerle toplu sözleşmeyi tamamlamanın memnuniyetini yaşadıklarını belirterek, “Sayın başkanımıza, toplu sözleşme görüşmeleri süresince gösterdiği samimiyet ve ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Emekçi kardeşlerimizin emeklerinin karşılığını alacak olması ve geçim seviyesine sağlanan katkılar nedeniyle Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımıza ve belediyemize hayırlı uğurlu olsun."dedi.

Son Güncelleme: 02.08.2022 19:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165