Zamanla yarışıyorlar

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hayvan pazarı Şantiyesi'ni ziyaret etti

02 Aralık 2017 Cumartesi 23:34
Zamanla yarışıyorlar

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, akşam saatlerinde Hayvan Pazarı şantiyesini ziyaret etti.

Başkan Yardımcıları Alper Zahir ve Turhan Candan ile birlikte şantiye turu yapan Külcü, çalışmaları yerinde inceleyip işçilerle sohbet etti.

Köprüalan Köyü mevkiinde bulunan 115 dönüm alan üzerine kurulan yeni hayvan pazarı, 3 bin büyükbaş ve 3 bin küçükbaş kapasiteli olacak. Hayvan pazarında 100 küçükbaş hayvan indirme rampası, 140 büyükbaş hayvan indirme rampası, kapalı ve açık padoklar, giriş çıkış kontrol binaları, sosyal tesisler gibi birimler ile 260 araçlık da otopark yeri bulunacak. Hayvan Pazarı içinde bir de modern mezbahane yapılıyor.

Başkan Külcü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumartesi akşamında, gün kararıp ay kendini gösterdi. Ama şantiyelerimiz tatil demeden akşam demeden çalışmaya devam ediyor. Hayvan Pazarı şantiyemizi ziyaret ettik. Çalışmaları inceleyip, işçi kardeşlerimizin misafiri olduk.Sıcak çaylarını içip hoş sohbet ettik.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165