Ziraat faizleri revize etti

Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını 1 Ağustos itaberiyle revize etti.

01 Ağustos 2019 Perşembe 18:17
Ziraat faizleri revize etti

Ziraat Bankası Çorum Bölge Yöneticisi Mustafa Sarıkuş ve Satış Performans Yöneticisi Ruhi Çelik, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette, 1 Ağustos 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere revize edilen bireysel kredi faiz oranları konusunda bilgilendirme yapan Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Mustafa Sarıkuş, konut Kredilerinde 0-180 ay vade aralığında 500.000 TL'ye kadar aylık %0.99 faiz oranlarıyla kullandırım imkanı bulunduğu, ayrıca tüketici kredilerinde de 60 aya kadar %1,49 dan başlayan faiz oranlarıyla kredi kullandırılabileceğini bildirdi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da, bu düzenlemenin ekonomiye ve özellikle inşaat sektörüne nefes aldıracağını, ayrıca diğer kamu ve özel bankalarının da faiz oranlarını düzenlemelerinin şart olduğunu dile getirdi.

Son Güncelleme: 02.08.2019 01:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.