Ziraat Mühendisleri'nde seçim var

Çorum Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği 24 Aralık Pazar günü genel kurul toplantısı yapacak

11 Aralık 2017 Pazartesi 08:48
Ziraat Mühendisleri'nde seçim var

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Necati Gül, 24 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek genel kurulda ekibiyle birlikte yeniden aday olduğunu açıkladı.

Gül, 2013 yılından bu yana iki dönemdir ekip olarak Çorum Ziraat Mühendisleri Odası Temsilciliği görevini en iyi şekilde yürütme çabasında olduklarını belirterek, geçen zaman içinde oda mensuplarına verdikleri vaadleri yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Meslek odasını Çorum tarımının ve meslektaşlarının kazanması için çalışan bir Oda haline getirdiklerini dile getiren Gül, “Bölgenin tarımsal sorunlarına öneri sunarak, sorunların çözümü noktasında görevden hiç kaçmadık. Günübirlik -gündemlerden uzak, uzun soluklu düşünüp hep tarım ve meslektaş meselelerin içinde kaldık. Odamıza konum vermek isteyenlere karşı durup, konumumuzu Tarım ve Ziraat Mühendisliği olarak belirledik.  Tarım ve mesleğimiz konusunda katkı vermek isteyenden katkı alıp, katkı almak isteyene katkı sağladık.  Kimseye uzak kimseye de yakın konumlanmadık. Çorum Ziraat Mühendisleri Odasının bütün meslektaşlarımız ve paydaşları ayrım gözetmeden kucaklayan bir oda olması halinde hepimizin kazanacağı ilkesi bizlere güç verdi. Bu birliktelik Ziraat Mühendislerinin çabası ve gayreti ile gerçekleşti. Ziraat Mühendislerinin bu çaba ve gayreti çalışmalarımızın başarı sağlamasında etkisini hep gösterdi. Meslektaşlarımızın desteği bizim gücümüz oldu. Her çalışmamızda bunu sonuna kadar hissettik.” dedi.

Gül 24 Aralık Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında Turgut Özal İş merkezi salonunda yapılacak olağan genel kurul toplantısı ve seçimlerine tüm meslek mensuplarını davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kürşatça 2017-12-11 09:15:44

hayırlı olsun abi.