Ziyaret etti, bilgi aldı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, TKDK'yi ziyaret etti, bilgi aldı.

25 Mart 2019 Pazartesi 17:36
Ziyaret etti, bilgi aldı

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, TKDK'yi ziyaret etti, bilgi aldı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çorum İl Koordinatörlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

(TKDK) IPARD II Programı Beşinci Başvuru Çağrı İlanına çıkması nedeniyle İl Koordinatörlüğünü ziyaret eden Milletvekili Kavuncu, İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer ile bir süre görüşerek, TKDK destekleri, bugüne kadar yürütülen çalışmalar ve çağrı ilanı hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Milletvekili kavuncu, şöyle dedi; “Bürokrat olarak çalıştığım zamanlarda da çalışmalarını takip ettiğim İl Koordinatörlüğümüzü, IPARD II Programı Beşinci Başvuru Çağrı İlanına çıkması nedeniyle ziyaret edip, destek vermek istedim. İl Koordinatörü ve birim amirleri sunumlarıyla hem kurumu hem de bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve çıktıkları 5.çağrıdaki destekleri anlattı.

2013 yılından bu yana Çorum’da 170 milyon liralık yatırımı içeren 600’ü aşkın proje için 80 milyon lirayı aşan hibe desteğinde bulunulmuş. Bin kişiyi aşan istihdam sağlanmış. Bu rakamlar oldukça sevindirici rakamlar. Daha iyisi olamaz mı? Elbette olabilir. Bu konuda Çorumlu hemşerilerimize, Çorum’umuza yatırım yapmak isteyen müteşebbislere iş düşüyor. Devletimiz bu türden yatırımlara hibe desteğiyle katkı sağlıyor. Bu çağrı döneminde hayvancılık ve işleme-pazarlama sektörlerine yönelik projeler %40 ile %70 arasında değişen hibe oranlarıyla destekleniyor. Bu işe gönül vermiş insanımız için bulunmaz bir fırsat kapıya kadar gelmiş. En iyi şekilde istifade edilmesini temenni ediyorum. Çağrı döneminin gerek TKDK’ ya gerekse yatırım düşünen vatandaşlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’in üzerinde önemle durduğu yerli ve milli tarım atağının gerçekleştirilebilmesi için hükümetimizin uygulamaya koyduğu bu destekleme programlarından yararlanarak ülkemizin gelişimine katkı sunmamız gerekmektedir.  TKDK, bundan sonra da tarıma ve kırsala destek vermeye devam edecek.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-03-25 17:46:37

Vekilin bir müdürlüğü ziyaretinde bu protokol işi de ne oluyor kardeşim . Bırakın basit işleri . A Sami başlattı bu saçmalıkları

Avatar
çorumlu 2019-03-25 22:35:39

çiçek ne alaka