Bölgenin en iyi havuzu Çorum'da

AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt...

20 Ekim 2015 Salı 10:41
Bölgenin en iyi havuzu Çorum'da


AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt'un seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Kurt, 1 Kasım’da yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında dün Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olimpik yüzme havuzunu ziyaret etti.


Olimpik Yüzme havuzunda sporcu ve aileleri ile görüşerek, yetkililerden bilgi aldı.


Cankurtaran Ahmet Kaya, yüzme sporu yapmak isteyenlere en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirterek, “Bir çok şehirde olmayan bölgenin en iyi havuzuna sahibiz. Amasya’dan dahi yüzmeye gelen sporcular var” dedi.


Kaya, yapılacak seçimlerde Milletvekili Kurt'a başarılar diledi.


Kurt,,Olimpik yüzme havuzu tesislerinde Çorum’un en iyi sporcusu seçilen Fen lisesi 1. Sınıf öğrencisi Mert Babaoğlu ve yüzme antrenörleri ile kısa bir görüşme yaptı.


Görüşmede sporcu aileleri Kurt'tan olimpik yüzme havuzunun daha çok plaj gibi değil de, Çorum’dan yüzme sporu olarak derece isteniyorsa daha çok spor amaçlı olarak çocuklara yönelik olmasını istediler.


Milletvekili Kurt, havuzu spor amaçlı kullanacak sporculara daha çok zaman verilmesi gerektiğini belirterek, bunun içinde kullanım saatlerinin buna göre ayarlanabileceğini vurguladı.


Spor yapan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kaldığını ifade eden Kurt, Çorum’da yüzme dalında derece yapacak sporcuların yetiştirilmesi için gerekli desteğin verileceğini kaydetti.







 

Son Güncelleme: 20.10.2015 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.