Antalya Balıkevi ile Tanışın

Antalya Balıkevi ile Tanışın
Sektör Yaşam
İlan Tarihi 4 yıl önce
Firma No 1207
Telefon 0 533 500 18 42
Faks 0 242 323 18 23
Web Sitesi https://antalyabalikevi.com.tr
Adres Çağlayan Mah. Eski Lara Yolu 2057. Sok. No:2 Muratpaşa – Antalya
İl/İlçe Muratpaşa / Antalya
Firma Hakkında
ANTALYA BALIKEVİ DEMEK;
Türkiye’nin Akdeniz havasını taşıdığı en güzel şehirlerinden biri olan Antalya, tarihi dokusu ve mekan betimlemeleri ile insanlar tarafından oldukça ilgi ve rağbet görmektedir. Bu şehri gezerken denizin kokusu burnunuzda, hissi ise teniniz ile birlikte sizinle caddelerde gezer. Şehrin böylesine güzel ve değerli bir konuma sahip olması beraberinde pek çok farklı güzellikler getirmiştir. Bu güzelliklerden biri hiç şüphesiz ki sıklıkla rastladığımız balıkevleridir.
Antalya, deniz ürünleri ve balık restoranları açısından oldukça zengin ve büyük bir çeşitliliğe diğer taraftan ise köklü bir geçmişe sahiptir. Soğuk Akdeniz sularından çıkan balık ve deniz ürünlerinin lezzeti bu mekanlarda bir başkadır. Antalya Balıkevi hem lokasyon hem de mekan tasarımı ile birçok restoranı geride bırakmış ve öncü olma yolunda başarı merdivenlerini emin adımlarla çıkmıştır. Sahip olduğu misyon, vizyon ve değerleri ile bir restoran olmaktan öte, sıcaklığın ve özel anların buluşma noktası haline gelmiştir. Pek çok kutlama, doğum günü eğlencesi ve başarı yemeklerine şahitlik eden Antalya Balıkevi, bu özel anların mutluluğu ile yoluna devam etmektedir. Misafirlerine Balık restoranlarında lezzet ve tazeliğin nasıl olması gerektiğini sunduğu yemekler ile göstererek, her zaman farklı olmanın bir adım ötesinde, çeşitliliğin yanında olmuştur. Özgün ve öncü olmanın önemini, ortaya çıkardığı özen mahsulleri ile hep göstermiş ve göstermeye devam etmektedir.

Böylesine güçlü bir başarı portföyüne sahip Antalya’nın en iyi balıkçısı Antalya Balıkevi gücünü, sağlam ve çalışkan bir ekip topluluğunun beraberliğinden almaktadır. Takım çalışmasının sağladığı disiplin ve sorumluluk anlayışı ile her günün sonu muhakkak ki mutlu, keyifli bitmektedir.
Antalya Lara Balık lokasyonlarından bir tanesi olan Antalya Balıkevi, geleneksel lezzetleri, dışa dönük kültür noktaları ile harmanlayarak ortaya harika tatlar çıkaran ve her damak zevkine uygun nokta atışı yapan bir balık restoranı olmuştur. Yeniliği her adımda uygulayan, farkındalığı daima yüksek bir konumda varlığını sürdürmeye devam etmektedir. Antalya deniz ürünleri en iyi nerede yenir sorusuna en iyi cevap olmuştur. Aynı zamanda Lezzet kadar keyifli anların da peşindedir. Antalya Balıkevi; rakı masalarında kutlanan bir terfi haberinde, evlenme teklifli yapılan bir yemekte, yeni yaş kutlayan bir topluluğun içindedir. Özel anlar, böylesine duygu dolu zamanlar, Antalya Balıkevi tarihinde her zaman yer edinmeye devam edecektir.
Antalya’nın en iyi restoranlarından olan Antalya Balıkevi içerisinde bulunan VIP bölümü, özel günleriniz de vereceğiniz yemek davetleri için size özel hazırlanmaktadır. Bu alan iç mekan tasarımını, mimari dokunuşlar ile bütünleştirerek size görsel bir zevk sunmaktadır. Sevdikleriniz ile yemek yerken aynı zamanda VIP bölümdeki atmosferin tadını çıkarabilir ve keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.
Çocuklar için özel olarak hazırlanmış bir çocuk oyun odasına sahip Antalya Balıkevi, siz keyifle yemeğinizi yerken çocuklarınızın eğlenmesi için tasarlanmıştır. Tasarımına oldukça önem verilen çocuk oyuncak odasında, kaygan olmayan zemin yapısı ve eğlenceli oyuncak çeşitliliği ile atmosferin tadını çocuklar çıkarsın.
Antalya Balıkevi’nde, uzmanlaşmış şef ve aşçılar, Antalya deniz ürünleri alanında yapılan en lezzetli yemek ve mezeleri sizlere sunmaktadır. Aynı zamanda Vegan ve Vejetaryen misafirleri için oldukça geniş çeşitliliği olan bir menü skalasına sahiptir. Et tüketmeyen ve sebze ağırlıklı beslenmek isteyenlerin muhakkak göz atması gerekir.
Antalya Balıkevi, onu tanımak ve lezzetlerini keşfetmek isteyenler için yeşilin tonları, denizin mavisini kendisine doğal fon edinmiştir. Sevdikleri ile keyifli saatler geçirmek isteyenler için, Antalya Balıkevi tüm lezzet ve hizmet anlayışı ile sizi bekliyor. Damaklarda unutulmayacak bir tat dokusu bırakacak bu harika lezzetlere şans verin.
Gelin ve anın tadını çıkarın.

banner165