Çolakoglu Ofis Taşıma

Çolakoglu Ofis Taşıma
Sektör Toner Dolum
İlan Tarihi 4 yıl önce
Firma No 888
Telefon 444 65 02
Faks 0212 212 78 44
Web Sitesi https://www.ofistasimaciligi.com.tr/
Adres Adres: Bağlarbaşı Mah. Feyzullah Cad. Kumru Sok. No:17/A Maltepe/ İSTANBUL
İl/İlçe Türkiye / İstanbul
Firma Hakkında
Profesyonel Ofis Taşımacılığı

Profesyonel ofis taşımacılığı denildiğinde akla ilk gelen firma Çolakoğulları nakliyat şirketidir. Günümüzde ofis taşıma hizmetleri ağır ve meşakkatli bir iştir. Bu konuda birçok firma bu işi gerçekleştirmek adına girişimler yapmaktadır. Fakat her firma bu konuda gerekli profesyonelliği gösterememektedir. Çolakoğulları ailesi olarak profesyonel ofis taşıma hizmetlerinde sizlere ayrıntılı bir şekilde hizmet verebilmekteyiz.

İstanbul’un en eski nakliyat şirketi olan firmamız, ofis taşıma hizmetlerinde gerçekleştirmiş olduğu sistem ile sizlere her alanda gerekli desteği sağlamaktadır. Profesyonel elemanları ile sizlerin tüm ofis malzemelerini detaylı bir şekilde paketleyen ve yeni adresinize götürüp kurup yerleştirmekteyiz. İstanbul kökenli bir nakliyat şirketi olmamıza rağmen bu gibi taşıma hizmetlerinde en önemli noktalara önemli bir şekilde üzerinde durmaktayız. Ofis taşımacılığı hizmetlerinde tüm nakliye süreçlerinizi ayrıntılı bir şekilde sigortalı olarak taşınmaktadır. Bünyesinde barındırdığımız profesyonel ekibimiz ile sayısız başarılara imza atmaktayız. Firmamız taşımacılık faaliyetleri boyunca kalitesinden ödün vermeden İstanbul’un hem Avrupa hem Anadolu yakasında bu hizmetleri gerçekleştirmektedir. Yılların vermiş olduğu deneyim ile birleşince ortaya kaliteli bir nakliye hizmeti çıkmaktadır.

Şirketimiz ofis taşıma hizmetlerinin yanı sıra profesyonel ev taşıma hizmetlerini de gerçekleştirmektedir. Evden eve nakliyat süreçlerinde firmamız bu hizmeti verebilecek ekibi ile organize etmektedir. Taşımacılık faaliyetlerinde yanı zamanda depolama işlemlerini de gerçekleştiren şirketimiz sizlere ayrıntılı bir şekilde destek vermektedir. Çolakoğulları nakliyat farkını yaşayabilirsiniz.
Websitemiz: https://www.ofistasimaciligi.com.tr/