10 noktada kesim yeri

Çorum Belediyesi 10 ayrı noktada kurban kesim yeri oluşturuyor.

17 Ağustos 2018 Cuma 16:03
10 noktada kesim yeri

Çorum Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belirlenen kurban kesim yerlerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı Zeki Gül, yaklaşan Kurban Bayramı için kurban kesim yerlerinin ve alınacak olan tedbirlerin tamamlandığını, 10 farklı noktada gerçekleştirilecek kesim yerlerinin hazır hale getirildiğini söyledi.

Gül, şöyle dedi; “Kurban kesim yerlerini Mimar Sinan Mahallesi Sevgi Evleri yanı, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1.Cadde, Mehmet Akif Ersoy 38.Sokak ve Sülüklüevler 48.Sokak kesişimi park alanı, Buharaevler 5.Cadde ile Buharaevler 22.sokak kesişimi, Ulukavak Mahallesi Çam Değirmeni 10 ve 19. Sk.'ın kesiştiği yer, Fevzi Çakmak 3. Cadde, İkbal Kent arkası Çiftlik Çayırı 35.sokak,  Dr. Sadık Ahmet Caddesi (Hz. İbrahim Camii yanı), Hayvan Pazarı ve Gülabibey Mahallesi Mevlana Cami yanı olarak belirledik. Hemşehrilerimiz ayrıca İskilip Yolu'ndaki Gökbek Gıda’da kurbanlarını kestirebileceklerdir. Kurban kesim yerlerinde askı aparatları, çadır, çöp konteynırları, su tankeri, kurban parçalamak için kütükler hazır olacak" dedi.

TEMİZLİK VE VETERİNER İŞLERİ

Öte yandan Çorum Belediyesi tarafından oluşturulan kurban kesim yerlerinde Çorum Belediyesi personeli de hazır bulunacak. Kurban kesim yerlerinde görevlendirilen personel, kesim yapılan yerlerin temizliğinin yanı sıra oluşabilecek olumsuzluklara da anında müdahale edecek. Çorum Belediyesi Temizlik ve Veteriner İşlerinin mesaisini aralıksız sürdürecek.

Çorum Belediyesi, Kurban Bayramının birinci günü bayram namazından sonra vatandaşlara kurban atıklarını koymaları için poşet dağıtacak.

Son Güncelleme: 17.08.2018 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.