14 yıldır asfalt bekliyorlar

Çorum-Ankara Karayolu Şamlıoğlu Toyota Plaza arkasında sanayi tesislerinin bulunduğu cadde asfalt bekliyor.

30 Eylül 2019 Pazartesi 16:34
14 yıldır asfalt bekliyorlar

Çorum-Ankara Karayolu Şamlıoğlu Toyota Plaza arkasında sanayi tesislerinin bulunduğu cadde asfalt bekliyor.

Ankara Yolu 1. Cadde’de 2005’li yıllarda sanayi tesisleri yapılandı. Dönemin Çorum Belediyesi’ne asfalt ve diğer alt yapı katkı bedelleri ödendi. Zaman içinde bölgedeki tesis sayısı giderek arttı.

Belediye ekipleri geçtiğimiz dönemlerde söz konusu yolu stablize asfalt yaptı. Ancak aynı bölge ve çevresinde yapılaşma sayısı arttıkça yeniden su ve kanalizasyon alt yapısı inşa edildi. Bu nedenle asfalt tekrar bozuldu.

PLANLAMA TAMAM, NAKİT BULUNUNCA YAPILACAK

Edindiğimiz bilgiye göre, Çorum Belediyesi alt ve üst yapısı hazır olan Ankara Yolu 1. Cadde’yi modern asfalta kavuşturmak için planlama yapıyor.

112 Acil Çağrı Merkezi önünden başlayacak asfaltlama çalışmasının eski Coşkun Metal Fabrikası civarına kadar toplam 1.650 kilometre uzunlukta olması bekleniyor. Bahse konu bölgede planlamanın tamamlanma aşamasında olduğu, nakit paranın temin edilmesiyle birlikte asfaltın hayata geçirileceği ifade ediliyor.

Son Güncelleme: 04.10.2019 09:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fahri arslan 2019-12-13 18:22:08

Mustafa kardeşim derdimizi dillendirdiğiniz çok teşekkür ederim