2 başkan göreve başladı

Osmancık ve Kargı Belediye Başkanları mazbata alarak görevlerine başladı

09 Nisan 2019 Salı 19:38
2 başkan göreve başladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Osmancık Belediye Başkanı seçilen Ahmet Gelgör ile AK Parti’den yeniden Belediye Başkanı seçilen Enver Şen, mazbatalarını alarak yeni görevlerine başladı. 
Osmancık İlçe Seçim Kurulu’ndaki törende, Gelgör’e mazbatasını ilçe seçim kurulu müdürü İbrahim Gürsoy verdi. Mazbata törenin ardından Gelgör ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Burada yapılan törenin ardından Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve beraberindeki yürüyüş korteji mehter marşı, vatandaşların ve esnafların tezahüratları eşliğinde Osmancık Belediyesi Hizmet binasına doğru yürüdü. Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, görevi Hamza Karataş’tan devralarak çalışmalarına başladı. 
Belediye Hizmet Binası’nda düzenlenen devir teslim törenine Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ve ailesinin yanı sıra önceki dönem Belediye Başkanı Hamza Karataş, MHP Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar ve Ömer Kaşık, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, MHP il genel ve belediye meclis üyeleri, ve çok sayıda Osmancıklı katıldı.


ZEKİ ŞEN İKİNCİ KEZ SEÇİLDİ
Mahalli idareler seçimlerinden Kargı Belediye Başkanı olarak tekrar göreve seçilen AK Parti’nin Kargı Belediye Başkan Adayı Zeki Şen mazbatasını alarak resmi olarak yeni dönem görevine başladı. 
Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen beraberinde AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, belediye meclisi üyeleri, parti yönetimi ve partililer ile birlikte Kargı İlçe Seçim Kurulu’na geldi. Burada resmi prosedürlerin tamamlanmasının ardından Kargı İlçe Seçim Müdürü Onur Subaşı’dan mazbatasını teslim alan başkan Şen, yeni dönem görevine resmi olarak başlamış oldu. 
Mazbata töreninde konuşan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, "Yeni dönemde Allah bizlere memleketimiz için hayırlı görevler yapmayı nasip etsin, memleketimiz ve bizler için hayırlı olsun. Herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
İHA

 

Son Güncelleme: 09.04.2019 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.