2 ilçeye asaleten kaymakam atanacak

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da vekaleten yürütülen iki ilçeye asaleten kaymakam atanacağını bildirdi.

29 Temmuz 2021 Perşembe 14:39
2 ilçeye asaleten kaymakam atanacak

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da vekaleten yürütülen iki ilçeye asaleten kaymakam atandığını bildirdi.

TBMM’nin tatile girmesinin ardından Çorum’a dönen Ceylan, Laçin, Osmancık ve Kargı, Boğazkale ve Alaca ilçelerini ziyaret etti.

Boğazkale Kaymakam Vekili Muhammed Fatih Aydın ile görüşen Ceylan, ilçe hakkında genel bilgiler aldı. Kaymakam Vekili Aydın’ın kısa bir süre sonra eğitim için yurt dışına gideceğini öğrenen Ceylan, Boğazkale’ye asaleten kaymakam atanması için İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürü Mehmet Fatih Serdengeçti ile telefonda görüştü. Ceylan, Boğazkale ve aynı durumda olan Ortaköy İlçeleri için kaymakam atanmasını talep etti.

Ceylan, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, talebe genel müdür Serdengeçti’nin olumlu yanıt verildiğini ve en kısa süre içerisinde iki ilçeye yeni kaymakam atamalarının yapılacağını bildirdi.

Son Güncelleme: 29.07.2021 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Devlet kimdir ? 2021-07-29 21:56:50

İkitdar partisi milletvekili kaymakam atanacağı bilgisini veriyor.Kendisi şu an iktidarda olan partinin milletvekili ama kaymakam ise adeta devletin vücut bulmuş halidir en azından öyle bilirdik yani ister iktidar isterse muhalefetten ya da x bir partiden birisine düşmez bunları açıklamak, dile getirmek. Şimdi bunun nesi garip diyeceksiniz. Siz de haklısınız devlet ciddiyetini kaybedeli o kadar uzun zaman oldu ki bu tür açıklamalar artık normal karşılanıyor.

Avatar
Inactive 2021-07-29 15:44:51

Kovid bitti elleham
kimsede maske yok maşAllah

Avatar
Ortaköy'lü 2021-07-29 23:43:46

Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çorum birileri tarafından hatırlanır. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

banner165