2 şehirle ulaşım sıkıntılı

Çorum-Samsun ve Çorum-Amasya yolunda ulaşımda sıkıntı yaşanıyor.

06 Ocak 2019 Pazar 20:50
2 şehirle ulaşım sıkıntılı

Türkiye'nin önemli yol geçiş güzergahları arasında yer alan Çorum-Samsun ve Çorum-Amasya karayolunda gün boyu süren kar yağışı, trafikte aksamalara neden oldu.

Kar yağışı ile birlikte teyakkuza geçen karayolları ekiplerinin küreme ve tuzlama çalışmaları devam ediyor. Şehir giriş ve çıkışlarında görev alan trafik ekipleri, sürücüleri buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıyor.

Çorum-Amasya karayolu tipi ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapandı. Kar yağışı nedeniyle yolda kalan ve yoldan çıkan ağır tonajlı araçlar, yol tuzlama ve kar temizleme araçları tarafından bağlanan halatlarla yoldan çekildi. Yol yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından ulaşıma açıldı. Çorum-Samsun karayolunda ise trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Meçhul Asker geçidinde kaza yapan araçlar ile yolda kalan ağır vasıtalar nedeniyle trafik kontrollü olarak verildi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.