230 bin lira bağış yaptılar

Çorum'da din görevlileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı kampanyaya 230 bin bin lira bağışta bulundu.

29 Nisan 2020 Çarşamba 15:39
230 bin lira bağış yaptılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın da, ‘Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ çağrısıyla destek verdiği Milli Dayanışma Kampanyası'na Çorum İl Müftülüğü'nden de katkı geldi.

Çorum İl Müftülüğü ve 13 İlçe Müftülüğünün din görevlileri arasında gönüllülük esasına bağlı olarak başlattığı kampanyaya 230.000 TL destek verildi..

Müftü Muharrem Biçer, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi;
"Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla başlattığı ve akabinde Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın 'Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş' çağrısıyla destek olduğu kampanyaya, Çorum Müftülüğü ve 13 ilçe müftülüğümüz personeli ile gönüllü olarak destek olma kararını verdik. Kampanyayın başladığı ilk gününden itibaren din görevlilerimizle 230.000 TL civarında bir destekle bu iyilik kampanyasına katılarak kampanya devam ettiği sürece bu desteğimiz devam edecektir. Hayatın her alanında örnek ve önder olan din gönüllüsü görevlilerimize bu iyilik kervanına yapmış oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Kampanyaya destek veren tüm din gönüllüsü kardeşlerimden Yüce Allah (cc) razı olsun.”

Son Güncelleme: 29.04.2020 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165