240 günde bitti

Sungurlu Kentpark 240 günde bitti

15 Mart 2019 Cuma 10:45
240 günde bitti

Çorum'un Sungurlu ilçesinde 16 bin 703 metrekarelik bir alana yapılan kent parkı yetiştirmek için ekipler, gece gündüz çalıştı. 31 Mart seçimlerine yetiştireceğinin sözünü veren Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner sözünde durdu. Kent Park için önümüzde ki günlerde büyük bir açılış yapılması planlanıyor.

Seçildiğinde, 'Bir Şey Değişti, Her Şey Değişiyor' sloganıyla yola çıkan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in büyük projelerinden olan kent park projesi hayata geçiyor.

16 Temmuz tarihinde düzenlenen tanıtım toplantısı ile ilk kazması vurulan Kentpark, 240 günde bitme aşamasına geldi. İlçe seçim bürosu açılışında vatandaşlara Kentpark'ı 31 Mart seçimleri öncesinde bitirme sözü veren Başkan Şahiner, bir projeyi daha sonlandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gece gündüz demeden çalışan belediye personeline teşekkür eden Başkan Şahiner, "Her türlü engellemelere rağmen Kentpark'ı 31 Mart seçimleri öncesinde bitireceğimizi söylemiştik. 2 kez kabloları kesilmesi rağmen, yılmadan çalıştık ve sözümüzde durduk. İnşallah güzel bir açılış töreniyle Kentpark'ı vatandaşlarımızın hizmetine açacağız" dedi.

İHA

Son Güncelleme: 15.03.2019 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
soruyorum 2019-03-15 18:43:40

Hani nerede o zaman yüzme havuzu spor kompleksi düğün salonu 2 bin ağaç 1000 kişilik amfitiyatro kafeterya sözde bunların hepsi kentparkın içinde olacaktı siyaset böyle bir şey işte siz de sözünde durdu diye haber yapın !

banner165