25 metre oluyor

Çorum Belediyesi Binevler 1. Cadde'yi genişletiyor

20 Aralık 2017 Çarşamba 19:32
25 metre oluyor

Çorum Belediyesi Binevler 1. Cadde’yi genişletiyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, yeni açtıkları bulvar ve caddelerin bölgenin gelişimine büyük katkılar sağladığını söyledi.

Çorum’a prestij caddeler kazandırdıklarını belirten Alper Zahir, Binevler 1. Caddeyi de 12 metreden 25 metreye çıkardıklarını hatırlatarak, “Tüm yol çalışmalarımızda olduğu gibi Binevler 1. Caddenin de ilk önce altyapısını güçlendirdik. 90 cm derinlikte kazı çalışması yaparak 4630 m3 hafriyat çalışması yaptık. Daha sonra içmesuyu hattı çalışmamızı tamamladık. Mekanik malzeme olarak 80 cm yüksekliğinde 17.200 ton stabilize ve mekanik malzemenin serimini gerçekleştirdik. Caddede yıpranmış olan kaldırımlarımızı da standartlara uygun olarak yeniledik. Binevler’e gidiş güzergâhının 735 metre uzunluğundaki iki şeridin asfaltlama çalışmalarını tamamladık. Önümüzdeki yıl diğer şeritte de genişletme ve altyapı çalışmaları ile birlikte ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmaları yapacağız. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165