250 polisle Huzur Operasyonu

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü’nce kentte huzur ve asayişin sağlanmasına yönelik “Huzur Operasyonu” düzenlendi.

16 Ağustos 2014 Cumartesi 13:30
 250 polisle Huzur Operasyonu


Çorum İl Emniyet Müdürlüğü’nce kentte huzur ve asayişin sağlanmasına yönelik “Huzur Operasyonu” düzenlendi. 

Çorum mahkemelerince verilen arama kararının ardından şube müdürleri ile toplantı yapan İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, uygulama noktalarını belirledi. Polis ekipleri daha sonra şehir giriş çıkışları da dahil belirlenen 10 ayrı bölgede araçlar, şahıslar, umuma açık yerler, içkili mekanlar ve parklarda üzerinde sabit ve mobil olarak denetim yaptı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 250 müdür, amir ve polisin görev aldığı denetimlerde bin 500 araç ile 500 şahıs kontrol edildi.

Denetimlerde ayrıca trafik kurallarını ihlal eden 20 araca da cezai işlem uyguladı. Operasyonda ayrıca polis ekipleri 2 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek ele geçirdi.

OPERASYONA POYRAZ DA KATILDI

Emniyet Müdürlüğü’nün il genelinde yaptığı huzur operasyonuna narkotik köpeği Poyraz da katıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde şüpheli görülen araçlar ve akaryakıt kaçakçılığına karşı tankerler durduruldu.

Narkotik köpeğinin de katılımıyla durdurulan araçlarda herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

EMNİYET MÜDÜRÜ TARANCI, OPERASYONU KENDİSİ YÖNETTİ

250 polisin katılımıyla yapılan Huzur Operasyonu’nu İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, operasyonu kendisi yönetti.
Uygulamanın başladığı andan itibaren makam otosuna binerek uygulamaları yerinde denetleyen Tarancı, görevli polislerden denetimler hakkında bilgi aldı. Gece boyunca mesai yapan Tarancı, ayrıca vatandaşlarla da bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Güvenlik güçlerinin halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalıştığını belirten Tarancı, Çorum’un Türkiye’nin en huzurlu illerinden birisi olduğunu, bu huzur ve güven ortamını bozmak isteyenlere asla izin vermeyeceklerinin altını çizdi.





İHA

Son Güncelleme: 16.08.2014 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165