26 muhtardan AK Parti’ye mesaj

Çorum’da 26 köy muhtarı AK Parti’nin kırsala yaptığı ve yapacağı hizmetlere teşekkür etti.

30 Mayıs 2021 Pazar 14:02
26 muhtardan AK Parti’ye mesaj

Çorum’da 26 köy muhtarı AK Parti’nin kırsala yaptığı ve yapacağı hizmetlere ilişkin görüşlerini aktardı.

Köy muhtarları AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Ünal Nalçacı, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı Zeki Oral, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak ile toplantıda bir araya geldi.

AK Parti’den yapılan açıklamada köy muhtarları ile yapılan görüşmeye ilişkin şu bilgilere yer verildi: “Türk kamu yönetiminin ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olan yerel demokrasinin en eski birimi olan milli iradenin birer temsilcisi, Halkın içinden çıkan ve seçimle iş başına gelen, demokrasinin adeta çekirdek yöneticileri olan muhtarlarımız, köylerde halkımızla ve bizlerin arasında köprü vazifesi gören Aslanköyü Muhtarımız Seçkin Demirel, Altınbaş Köyü Muhtarımız Birol Alanbay, Boğazönü Köyü Muhtarımız Elvan Başoğlu, Palabıyık Köyü Muhtarımız Önder Göçen, Çaltıcak Köyü Muhtarımız İsmail Arslan, Evcikuzkışla Köyü Muhtarımız Cemil Aslıhak, Evciortakışla köyü Muhtarımız Cuma Toy, Kadıderesi Köyü Muhtarımız Hüseyin Tatar, Karagöz Köyü Muhtarımız Halil Metin, Kuşsaray Köyü Muhtarımız Bülent Özkan, Mislerovacığı Köyü Muhtarımız Mehmet Ali Balkız, Morsümbül Köyü Muhtarımız Mehmrt Semiz, Sazak Köyü Muhtarımız Abidin Uysal, Seyfe Köyü Muhtarımız Ali Görücü, Yenihayat Köyü Muhtarımız Hasan Börekçi, Hacıbey Köyü Muhtarımız Özkan Şanan, Cemilbey Köyü Muhtarımız Serdar Görkem, Çalıca Köyü Muhtarımız Murat Eker, Çalkışla Köyü Muhtarımız İsmet Özkaya, Dut Köyü Muhtarımız Şevket Üner, Ovakarapınar Köyü Muhtarımız Zeki Oral, Salur Köyü Muhtarımız Murat Telli, Sarılık Köyü Muhtarımız İsmail Uysal, Saraylı Köyü Muhtarımız Süleyman Koçak ve Üyük Köyü Muhtarımız Ali Yalvaçer ile bir araya gelerek istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.

Siz değerli muhtarlarımızın teşekkürü bizleri her zaman onore etmiştir, sizlerin sayesinde bizler hizmetlerimizi vatandaşlarımıza ulaştırırken daha çok mutlu oluyoruz. Asıl teşekkürü biz sizlere borçluyuz.

Türkiye'nin yönetim sisteminin en küçük birimi olan köy ve mahallelerin huzuru, gelişmesi, insanlar arasındaki dayanışmanın, iş birliğinin güçlenmesi konusunda siz değerli muhtarlarımızın  yaptığı çalışmalar ile devletimizin köy ve mahallelerimizdeki gözü kulağı, eli kolu, sessiz nefesi, mahalle ve köy ahalisinin devlet nezdindeki temsilcisi olan muhtarlarımızla bundan önce olduğu gibi bundan sonrada daha yapacak çok işimiz var. Muhtarlarımızı üzen beni de üzer, muhtarlarımızı memnun eden beni de memnun eder.

Yaptığımız çalışmalarla muhtarlarımızın idari ve ekonomik standartlarının yükseltilmesi ve devlet birimleriyle olan iletişimlerinin güçlendirilmesi; sadece muhtarlarımıza değil, vatandaşlarımıza götürülen hizmet kalitesinin arttırılmasına yönelik, modern ve çağdaş bir anlayışı da beraberinde getirmektedir. Bu vesileyle devlet millet işbirliğinin daha da güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Her zaman siz değerli muhtarlarımızın bir telefon kadar uzağındayız.

Vatandaşlarımızın sorunlarını, isteklerini, taleplerini, dileklerini ve dualarını bizlere aktararak üstlenmiş olduğumuz vazifenin ne denli önemli olduğunu gösteren siz değerli muhtarlarımızla yapmış olduğumuz hizmetleri her daim birlik ve beraberlik içerisinde yapmaya devam edeceğiz. Memleketimize ve hemşehrilerimize hizmet etmek bizim asli görevimizdir. Çorum tüm renkleriyle güzeldir.”

Son Güncelleme: 30.05.2021 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayirimciliğa son 2021-05-30 17:40:08

Resimde Ahmet Sami Ceylan olunca nedense bana hic inandirici gelmiyor bu muhtarlarin tesekkuru. Ayrimciligi sonuna kadar yapiyorlar. Belli goruse sahip olan koyler hep oncelikli. Daha suyu olmayan koyler var. Il ozel idare depolarini yapip sularini vermiyor koylerin. O yuzden reklam kokan hareketler bunlar.

Misafir Avatar
çorumlu 2021-06-01 18:39:39 @Ayirimciliğa son

ayrımcılığa son önce köyleri tanı sonra yaz ismi yazan köylerin seçim sonuçlarına bak sonra konuş

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Beyan ederim. 2021-05-31 14:34:05 @Ayirimciliğa son

Benden AKP oy yok.MHP ye belki adaya bağlı.Cumhurbaşkanı adayım.Mansur Yavaş.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bir Bilen 2021-05-31 12:25:32

Çorum Merkez'in 199 köyü var ve bu köylerdeki nüfus yaklaşık 29000 civarında. Bu haberde yer alan köylerin nüfusu 3600 civarında ve en son seçimde Ak Partiye çıkan oy 800 civarındadır. Sayın ASC ve Merkez İlçe Başkanı Çorumu bu köylerden ibaret sanıyorsanız, bir sonraki seçimde sizlere kolay gelsin. Genel Merkezde görmezden gelmeye devam etsin... Allah Gerçek Dava Sahibi İnsanlarla Yürümeyi Nasip Eder İnşAllah..

Avatar
halil 2021-05-30 19:57:03

Sami Ceylan vekilim. Tebrik ederim. Senaristliğe de başlamışsınız. filme senaryoy gerek yok. Arpa buğday kuraklıktan yandı. Çözüm ve yardım üretin. Geçin poz vermeleri.

Avatar
Barış 2021-05-30 19:59:41

Samimi olun vekiller, iy merkez ilce başkanı, muhtarlar AK parti genel merkezine gönderilmek üzere fotograf çektirmeyi bırakın. Bu işlerin devri geçti. Yolu yıpranan köy yollarını yapın. Tarımdaki kuraklık için istişare edin. Birbirimize kandırmayalım.

Avatar
Eylem 2021-05-30 20:00:57

Çorum merkezin 26 köyü mü var? Siyasetçiler muhtarlarla olunca halka temas etmiş dokunmuş mu oluyorsunuz? Adım gibi eylem ve icraat isterim.

Avatar
T.Göçmen 2021-05-31 08:52:06

Acaca içlerinden biri köylünün yaşadığı gübre , mazot yem gibi girdilerle ilgili okumsuz görüş iletebildi mi? Sıkıysa konuşsunlar. Körler sağırlar blrbirlerini ağırlar(!)

Avatar
HASAN 2021-05-31 01:03:22

26 Muhtarla fotoğraf çekindiniz iyi yaptınız. Diğer muhtarlar nerede? Yolu bozulan köylerin yolları ne zaman tamir edilecek tek tek yazalım mı köyleri? Siyaseti hizmet larak yapın. Etrafınızdaki 4 kişiyle siyaset olmaz. Köylerle köylülerle ilgilenin, kuraklık için kurumları çalıştırın. Destek için Tarım bakanı ile Reis le görüşün. Ankara'dan hizmet ve destek getirin.

Avatar
Cevdet 2021-05-31 01:05:06

İskilip ylu, Osmancık yolu ne durumda ne zaman bitecek? Bunları söyleyiniz. Çorum merkeze bağlı köylerde yol sorunu olan köylere bakın. Yaz dönemi yol bakımı ve tamir zamanı bırakın medyatik olmayı hizmet edin hizmet.