28 yıldır bir ilk

Belediye Başkanı Zeki Gül'ü işyerinde gören Kuruyemişçi Satılmış Akın, 28 yıldır ilk kez bir belediye başkanının ziyaretine şahit olduğunu söyledi.

25 Eylül 2018 Salı 18:16
28 yıldır bir ilk

Belediye Başkanı Zeki Gül, Milönü esnafını ziyaret etti.

Esnafın dilek ve taleplerini dinleyen Gül, esnafa hayırlı ve bol kazançlar diledi. Dükkânları tek tek ziyaret ederek hasbıhal eden Gül, ziyaret sonrasında çay ocağında mahalle esnafı ve sakinlerle çay eşliğinde sohbet etti.

Kuruyemişçi Satılmış Akın, Belediye başkanını işyerinde görünce "Hoş geldiniz Başkanım, 28 yıldır bu dükkândayım ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Bir Belediye başkanı dükkânıma gelip hayırlı işler diledi. Çocukluğumdan beri kuruyemiş sektöründe çalışıyorum. 28 yıldır aynı dükkânda kendi işimi yapıyorum. Çorum'un nohudunu alıp leblebiye dönüştürme aşamalarının hepsi bu dükkanda emekle oluyor. Bu yüzden Türk Patent Enstitüsü ve TSE tarafından Çorumda sadece 3 leblebiciye verilen Coğrafi İşaret Tescil Belgesi'ne layık görüldüm. Çorum'un kültürünü yaşatmak için emek verirken bunca yıldır dükkanımın kapısını bir belediye başkanı aşındırmadı. İlk defa bir başkan dükkânımı ziyaret ediyor, Zeki Gül'e ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

HALKIN İÇİNDEYİM

Belediye başkanı Zeki Gül ise esnafın verdiği sıcak tepkiye, "Ben hiç bir zaman koltuk sevdalısı olmadım. Her zaman halktan biri oldum. Bir kardeşimizin her hangi bir sorunu varsa oturdum onu dinledim. Bundan sonraki süreçte de bu şekilde halktan biri olmaya devam edeceğim.”dedi.

Son Güncelleme: 25.09.2018 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165