285 araç bakımdan geçti

Çorum İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Makine Parkı'na ait araçların bakım ve onarımları yapıldı.

21 Eylül 2013 Cumartesi 09:56
 285 araç bakımdan geçti


Çorum İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Makine Parkı'na ait araçların bakım ve onarımları yapıldı.

İl Özel İdaresi bünyesinde yürütülen 1 Ağustos - 15 Eylül 2013 tarihleri arasındaki çalışmalar sonucu oluşan arızaların giderilmesi amacıyla, araçlar bakım onarıma alındı.

Bakım ve onarım çalışmaları, Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı atölye personeli ile araçların çalıştıkları şantiyelerde gerçekleştirildi. 100 adet aracın atölyede bakım onarımı yapılırken, 185 adet aracın da çalıştıkları şantiyelerde kontrolleri sağlandı.

Bu kapsamda toplam 285 adet araç bakım ve onarımdan geçirilmiş oldu. Yine araçların çalıştıkları şantiyelerde yağlama işlemlerinin de periyodik olarak sürdürüldüğü belirtildi.

Kışa hazırlık

Ayrıca Destek Hizmetleri Müdürlüğünce kış aylarında yapılacak kar mücadelesi için de hazırlıklara başlanıldı. Kar mücadelesi çalışmalarının aksamadan yürütülmesini sağlamak amacıyla kar lastiği, greyder bıçağı, patinaj zinciri ve antifiriz alındı. Bunlara ek olarak kış mevsimine hazırlıklarının devam ettirildiği bildirildi.




Son Güncelleme: 21.09.2013 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.